Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik akkor, ha a férjem szerelmes sms írogatott és én azt megmutatom bárkinek?
Ted el a telefont, es inditsd be a vallast.
A sms-ek, amik rajta vannak, jo alapot biztositanak arra, hogy a birosagon jo felteteleket szerezz.
A ki mit mond/gondol-al mg nem foglalkozz.
De miben lennél te a hibás?
/egy válásban mindkét fél "hibás"/
Ne foglalkozz ilyennnel...akinek számít az úgyis tudni fogja mi történt, hiszen elmondod, és elhiszik...a többiek akiknek nem mondod, vagy nem hisznek,mazok kit érdekelnek? Annyit se érnek...
Kedves 20.!
Nem nyugszol:) Semmit nem fogsz a műsorral elérni:)
Ismerjük egymást? Ki mondta, hogy műsort szeretnék? Szerintem, ha valaki félre érthetetlen tartalmú sms-t ír annyit érdemelne a 3. fél, hogy magyarázatot kapjon. NEM MŰSORT akarok, ŐSZINTE szavakat!Nem világgá kiabálnám, talán neki is nekem is jobb lenne! Aki ilyet csinál miért nem vállalja? Amíg nem voltál hasonló helyzetben nem tudhatod mit érzek!? Nem tudom szavakkal kifejezni, hogy mennyire fáj :( Kedves 20. Te mit tennél ha Veled ilyet csinálnának?
Egyébként ha az én lányommal csinálna ilyet a kedves férje, nagyon szívesen elbeszélgetnék vele, hogy hogy is gondolta, hogy félrekúr... Ha még ennek ellenére sem javulna meg a felfogása akkor támogatnám csak a válást. Az említett időintervallumokból (25 éve barátnőd, meg gondolom a frigy se mostanában köttetett) gondolom ez most rajtad dől el. Vagy új életet kezdesz mással, vagy rendberakjátok a családod segítségével a párodat. Nem útközepén boxolós jelenetre gondolok. Inkább arra, hogy aki ellened feltüzel másokat azt mondjuk szórakozóhelyen megszólítani (mert úgyis jár oda), ha akkor visszahúzódik, vagy nagyon bunkón viselkedik, az is fegyver a kezetekben, hogy kimossátok a nevedet a sértelemből. Persze mindennek feltétele, hogy TE mint abszolút sértett mit akarsz a férjeddel. Továbbélni vele, és elásni a csatabárdot, vagy hagyni a francba. Nem írtad, hogy a friss szerelmes párja az férjezett, családos asszony-e, vagy egyedülálló? Ha előbbi, akkor az ura táesaságában is kellene híresztelni ezt a kis románcot, hogy az is rendbe tegye a kis "pillangót", ha egyedülálló és úgy tolat be farral a kapcsolatotokba, akkor meg ki a fene hisz neki??? De minden csak a férjed és Te közötted lévő terveden függ. Viszont szerintem mindenképpen beszélj a családoddal, mástnem ott kisírod magad, ha látják, hogy a gyereküket, vagy testvérüket megbántotta valaki, hidd el lesz reakció. Nem tudom milyen régen történt, azóta mindég együtt éltek-e a pároddal, vagy totál külön? Gyerek van-e? De egy biztos! Ha valamit egyénként nem bírsz megoldani, akkor mindenképpen fordulj egy közösséghez! Ez alapesetben család, utána lehet mondjuk a helyi birkózóklub versenyző csapata, ismered-e a cégnél a biztonságisok vezetőjét (mert akkor lehet néha gyakrabban motoztatni, pl kéthetente, hetente, szonda stb.). Ugyanis ők már kimutatták a foguk fehérjét, és vicsorognak! Ne hajtsd le a fejed, de miint mondtam ha egyénként nem tudsz valamit megoldani, (és a jóhírneved fontos mindenképp) kérj másoktól segítséget! Az élet elrendez? Igen! Ha vicsorognak és csak hallgatsz, akkor le leszel írva! Ennyi! Lehet a közösség tud valamit arról a "betolakodóról", amit Te eddig nem, és felhasználhatod ellene. Fel kell-e használnod? Igen, valamilyen formában!
Feljelent? Nosza! Tanú van rá, hogy Te tényleg elolvastad az üziket rajtuk kívül? Kikkel osztottad meg? Ha tényleg megbízható emberkéknek csevegtél róla, ők nem fognak tanúskodni, más bizonyíték meg gondolom erre nincs. Veszekedtetek? Igen, mert mondjuk már 2 hónapja nem voltatok együtt, és feltűnt, és számonkérted, és ő nyögte ki egy gyenge pillanatában. Az ügyvéd sem dolgozik ingyen, de ha ő(k) jelent(enek) fel, először nekik kell csengetni. A mai világban senkit nem vet fel úgy a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!