Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi történik akkor, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik akkor, ha a férjem szerelmes sms írogatott és én azt megmutatom bárkinek?

Figyelt kérdés
Megfenyegettek, hogy feljelent a nő, Ő a legjobb barátom volt az elmúlt 25 évben? Milyen büntetés jár érte?
2014. jan. 18. 13:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
75%
Tehát,hagyd rájuk,mint írtam,add be a válópert és kész!Ne adj nekik okot,hogy bánthassanak is.
2014. jan. 18. 14:26
 12/27 A kérdező kommentje:
Igen. A telefon az én régi telefonom amit a férjem használt a tudtom nélkül mert kaptam másikat. A birtokomban van jelenleg is. A munkahelyen a településünkön lejáratnak mind a ketten. Az illető nő a barátnőn volt 25 évig, van családja. Kitaláltak olyan történetet, hogy a férjem egy köztiszteletben álló hölgyel van jóban, akinek az édesapja képviselő, hogy a munkámat elveszítsem. Tehát 60 nap elzárás- vagy 2 év?
2014. jan. 18. 14:29
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező (#12) igen, ha más által írt és másnak szóló SMS-t mutogatsz, az annyi lehet maximum. Szerinted megér ennyit?
2014. jan. 18. 14:35
 14/27 A kérdező kommentje:
Nem ér meg. Nem tudom, hogy mit tegyek? Így viszont mindenki azt tudja, én vagyok a hibás. Mit tennétek?
2014. jan. 18. 14:38
 15/27 A kérdező kommentje:
A férjem azt mondta a barátnőm jelent fel, de én a férjemét mutatnám.
2014. jan. 18. 14:40
 16/27 anonim ***** válasza:
75%

De a barátnő a címzett, nem? Egy köldemény kifürkészését mind a feladó, mind a címzett kifogásolhatja.

Szerintem meg ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond, max mondd el, hogy mi a valóság, meg azt is, hogy azért nem mutogatod, mert "ilyenek miatt nem akarsz magadnak még több kellemetlenséget. Hidd el, mindenki érteni fogja.

Ha meg olyan valótlanságot terjeszt valaki, ami neked okoz érdeksérelmet, akkor Te jelentheted fel nyugodtan az illetőt rágalmazásért. És az eljárásban már nyugodtan bemutathatod a bizonyítékot...

2014. jan. 18. 14:45
 17/27 A kérdező kommentje:

Levéltitok megsértése

178. § (1)

Aki másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét, a tartalmának megismerése végett felbontja, megszerzi, vagy ilyen célból illetéktelen személynek átadja, úgyszintén távközlési berendezés útján továbbított közleményt kifürkész, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel sújtható.

Mit találtam? Jogásztól kaptam a választ az előbb?

2014. jan. 18. 14:46
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
De most akkor a kérdező tulajdonában lévő telefonról írt a férje? Mert akkor nem levéltitok szerintem, saját nevén lévő telefonján azt olvashat amit akar, hacsak nem adta a férjének, és ő használja sajátjaként, és ezt ugye bizonyíthatóan...
2014. jan. 18. 15:12
 19/27 A kérdező kommentje:
A telefont már nem használtuk régen az enyém volt, de nem volt a nevemen.Új sím-kártyával üzemeltette a férjem.
2014. jan. 18. 15:18
 20/27 anonim ***** válasza:
36%
Nem nyugszol:) Semmit nem fogsz a műsorral elérni:)
2014. jan. 18. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!