Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi zajlik le benne? Megmenthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi zajlik le benne? Megmenthető ez a házasság még?

Figyelt kérdés
Férjem elköltözött, itthagyva a 15 hónapos kislányát. Azt mondta besokallt, elfáradt, már nem úgy érez irántam, nem képes velem élni. Kérdezten, el akar-e válni, azt mondta, eddig még nem jutott a gondolataiban. Mit tegyek? Reménykedjek még?
2009. dec. 1. 14:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tudom, nem is sértődtem meg :) Esküdni mertem volna, hogy férfi vagy.
2009. dec. 1. 17:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy miért álltok a pasi védelmére!!! Egy gyerekkel az oldalán egy meglett férfiembernek kicsit férfiasabban kellene viselkednie!!!! Besokallt!!! húúúúha! Aztán mi lesz, ha a gyerek kamaszkora problémás lesz??? Aztán mi lesz, ha a majd felnőtt korűban bűnöző lesz???? Ezek csak egy-egy példák, amiktől be lehet sokallni, de az élet a lehetőségeket magában hordja.

Kedves Kérdező!!! Nyilván küzdeni kell a kapcsolatodért, de én úgy seggbe rúgnám ezt a férfit, hogy csak úgy zörögne!!!

2009. dec. 1. 19:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem a férfi védelmére álltam, csak nem értettem, hogy ha valakinek van egy konspiratív javaslata, azt miért pontozzák le. (az előttem levőt) Én, mint férfi, örülnék ha a feleségem ilyesmi praktikát vetne be, még ha én voltam a fasz, akkor is. Ennyi.
2009. dec. 1. 20:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Abszolút nem akarom leszólni a lepontozott nő válaszát, főleg úgy, hogy férfiak is megerősítették, hogy ilyesmi dologra lenne szükségük. De azért megkérdezném, hogy egy teljesen kétségbeesett nőtől tényleg "elvárható" lenne egy ilyen lépés? A nők másképp "működnek" mint a férfiak, nekem pl egy ilyen esetben nem egy jó kis szexre lenne szükségem, ha teljesen kivagyok borulva, bizonytalannak látom az egész jövőm képtelen lennék úgy tenni mintha semmi nem történt volna és ilyen praktikákat bevetni. És egy ilyen éjszaka megoldaná a problémákat? Nem hiszem.
2009. dec. 2. 08:35
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!Igeis mindegyik segítő szándékú. A férfiak másképp működnek, ez teljesen jól van így, nekik is igazat adok. De arra se nőnek, se férfinak nincs mentsége, ha képes elviselni, hogy ne lássa a gyerekét hetekig. Ja, és alig érdeklődik. Most eljöttem a kislánnyal szüleimhez, hiszen nem bírnám az ünnepeket egyedül tölteni a lakásban. 150 km-re vagyunk a férjemtől. Nem tudom mi lesz a karácsonnyal, januárig nem akarok vissza menni....:((
2009. dec. 4. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!