Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek is fura, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is fura, hogy megtartottam a volt férjem nevét?

Figyelt kérdés

Május 11-én volt az esküvőnk és július 5-én váltunk.

Ennek ellenére megtartottam a férjezett nevemet ami sokaknak fura.

Szerintük 24 évesen ez gáz. Ti mit gondoltok?

2014. jan. 12. 17:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem 64 évesen is gáz, ha valaki a volt férje nevét viseli, nem csak 24 évesen.
2014. jan. 12. 17:46
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem inkább az a gáz, hogy 2 hónap alatt elváltatok.
2014. jan. 12. 17:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a gáz,hogy megtartottad a nevét hanem,hogy összeházasodtatok,és 2 hónapot sem bírtatok ki.Megkérdezhetem ezt hogy sikerült így összehozni?
2014. jan. 12. 17:49
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
Összefosom magam.
2014. jan. 12. 17:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
inkább az a gáz, hogy két hónapig se tartott...mi a fenének házasodtatok?
2014. jan. 12. 17:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szerintem is nagyon fura.

Ha valaki pl. 20 év házasság után teszi ezt, akkor értem, hogy megszokta és nem akar már változtatni.

Vagy cikis volt a leánykori neved, azért tartottad meg?

7/11 anonim ***** válasza:
92%
Inkább az a fura hogy 24évesen már volt férjed és h el is váltatok... Én kifejezem a nevemmel is hogy fontos számomra a férjem. Mamámék 56 éve házasok, majd ha ennyi együtt vagy a férjeddel s a volt férjed nevét viseled még mindig az GÁZ!!
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem értettük meg egymást, az esküvő után úgy éreztük, hogy megfulladunk ebben a házasságban.
2014. jan. 12. 18:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
és erre csak az esküvő után jöttetek rá? még mindig azt kérdezem, hogy mi a fenének házasodtatok össze. amúgy, meddig jártatok előtte? két hetet? a fentiekből erre tippelek...
2014. jan. 12. 18:21
 10/11 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is gáz, vagy legalábbis fura. De most őszintén, miért jó neked, hogy megtartod egy olyan embernek a nevét, akihez már nem fűz kapcsolat? Akivel már nem vagytok együtt? Nekem az első lenne ilyenkor az, hogy visszaveszem a nevem, mert már nem hozzá tartozom... és az sem érdekel, hogy ezért ki kell csengetnem némi pénzt.
2014. jan. 12. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!