Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha 6 év után rájöttem hogy az élettársam teljesen elmeháborodott?
Figyelt kérdés
6 éve élünk együtt van egy kisfiunk. Én egy nagyon nyugodt ember vagyok osem veszekszem de kötöszködik állandóan beleköt mindenbe megszégyenít az utcán is mindenkire huzogja a száját, jelenleg elmet itthonról már másodszor mert hazahoztam egy kicsi kutyát a gyerekeknek és ö nem akarta. Éjje járkál csapkod föleg ha nincs szex, sokat iszik, teljesen ugy néz már ki mint a saját nagyapám. Annyi jó benne hogy elmegy dolgozni és kifizet mindent de ha belép az ajtón megfagy a levegö, egyre jobban undorodom. A baj az lenne hogy külföldön élek nem magyarországon és a kisfiam is itt született, arra szeretnék kérni benneteket hogy ha valaki volt már ilyen helyzetben írja le a tapasztalatait hogy induljak neki ennek a szétálásnak. Az is megneheziti még a helyzetet raadasul hogy kisfiam autista és járunk a terápiákra igy nem igazán tudok visszamenni dolgozni.Irjatok valamit amiböl nyerek egy kis reményt és egy kis energiát hogy egyen merszem valamit tenni mert ezt így én nem birom tovább. Köszönöm a válaszokat.2014. jan. 11. 15:04
11/16 anonim válasza:
A gyerek apja magyar vagy külföldi? A gyerek milyen állampolgár? Neked van valamennyi pénzed? Itthon lenne segítséged?
12/16 A kérdező kommentje:
mindegy nem lényeg.....sajnos kitörölni nem lehet....de nem kérek több választ, ezzel nem leszek okosabb, köszönöm,sziasztok
2014. jan. 11. 17:00
13/16 anonim válasza:
Meny el a helyi gyámügyre és kérdezd meg mi kell hozá hogy elhozd a gyereket, amíg házasok vagytok közös a felügyelet oda viszed ahova akarod, ha unios országban vagytok nincs határse szóval lehet hogy könyen tudnátok jönni.
14/16 anonim válasza:
Ettől nehéz okosnak lenni.
Semmi konkrétumot nem írtál azon kívül, hogy valakivel valahol vagy, van egy gyereketek és már lépni akarsz valamerre.
Szerintem már te is bediliztél.
15/16 anonim válasza:
Menj el helyi gyámügyre, családsegítőhöz, rendőrségre, akárhova, csak kérj segítséget. Kérdezd meg, milyen lehetőségeid vannak. Tudnak e anyaotthont biztosítani. Nézz utána interneten, egyedülálló anyaként autista gyerekkel milyen segélyekre vagy jogosult. Én is pl külföldön élek, itt egyedülálló anyákat támogatja az állam, főleg, ha beteg a gyerek. Albérletre is jár segély, vagy van önkormányzati lakás. Itt a sérült gyerekek az egészségesekkel járnak oviba, suliba. Ha már elég idős a gyereked, a suli államilag finanszírozott, amíg ott van, te dolgozhatsz. Ha plusz időben vigyázni kell a gyerekre, az állam támogatást ad arra is. Munkanélküli segélyt is kérhetsz.
16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat, írtam rögtön az elején hogy élettársam nem vagyunk házasok. Már mindenféle segélyt meg juttatást megkértem csak 20 eurot adtak meg a családi pótlékon kivül, hat ezzel nem sokfelé szaladok sajnos, munkát meg nem adnak sehol ha azzal kezdem hogy hetente 2-szer hianyozni fogok mert megyünk a terápiára. Cseppet kilátástalan a helyzet de a gyámügyet meg fogom probálni,legalább ha mást nem tanácsot kérek hogy mit lehet tenni. Köszi , sziasztok
2014. jan. 12. 01:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!