Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ha 6 év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha 6 év után rájöttem hogy az élettársam teljesen elmeháborodott?

Figyelt kérdés
6 éve élünk együtt van egy kisfiunk. Én egy nagyon nyugodt ember vagyok osem veszekszem de kötöszködik állandóan beleköt mindenbe megszégyenít az utcán is mindenkire huzogja a száját, jelenleg elmet itthonról már másodszor mert hazahoztam egy kicsi kutyát a gyerekeknek és ö nem akarta. Éjje járkál csapkod föleg ha nincs szex, sokat iszik, teljesen ugy néz már ki mint a saját nagyapám. Annyi jó benne hogy elmegy dolgozni és kifizet mindent de ha belép az ajtón megfagy a levegö, egyre jobban undorodom. A baj az lenne hogy külföldön élek nem magyarországon és a kisfiam is itt született, arra szeretnék kérni benneteket hogy ha valaki volt már ilyen helyzetben írja le a tapasztalatait hogy induljak neki ennek a szétálásnak. Az is megneheziti még a helyzetet raadasul hogy kisfiam autista és járunk a terápiákra igy nem igazán tudok visszamenni dolgozni.Irjatok valamit amiböl nyerek egy kis reményt és egy kis energiát hogy egyen merszem valamit tenni mert ezt így én nem birom tovább. Köszönöm a válaszokat.
2014. jan. 11. 15:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A gyerek apja magyar vagy külföldi? A gyerek milyen állampolgár? Neked van valamennyi pénzed? Itthon lenne segítséged?
2014. jan. 11. 16:53
 12/16 A kérdező kommentje:
mindegy nem lényeg.....sajnos kitörölni nem lehet....de nem kérek több választ, ezzel nem leszek okosabb, köszönöm,sziasztok
2014. jan. 11. 17:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Meny el a helyi gyámügyre és kérdezd meg mi kell hozá hogy elhozd a gyereket, amíg házasok vagytok közös a felügyelet oda viszed ahova akarod, ha unios országban vagytok nincs határse szóval lehet hogy könyen tudnátok jönni.
2014. jan. 11. 17:44
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

Ettől nehéz okosnak lenni.

Semmi konkrétumot nem írtál azon kívül, hogy valakivel valahol vagy, van egy gyereketek és már lépni akarsz valamerre.

Szerintem már te is bediliztél.

2014. jan. 11. 17:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Menj el helyi gyámügyre, családsegítőhöz, rendőrségre, akárhova, csak kérj segítséget. Kérdezd meg, milyen lehetőségeid vannak. Tudnak e anyaotthont biztosítani. Nézz utána interneten, egyedülálló anyaként autista gyerekkel milyen segélyekre vagy jogosult. Én is pl külföldön élek, itt egyedülálló anyákat támogatja az állam, főleg, ha beteg a gyerek. Albérletre is jár segély, vagy van önkormányzati lakás. Itt a sérült gyerekek az egészségesekkel járnak oviba, suliba. Ha már elég idős a gyereked, a suli államilag finanszírozott, amíg ott van, te dolgozhatsz. Ha plusz időben vigyázni kell a gyerekre, az állam támogatást ad arra is. Munkanélküli segélyt is kérhetsz.
2014. jan. 11. 18:05
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat, írtam rögtön az elején hogy élettársam nem vagyunk házasok. Már mindenféle segélyt meg juttatást megkértem csak 20 eurot adtak meg a családi pótlékon kivül, hat ezzel nem sokfelé szaladok sajnos, munkát meg nem adnak sehol ha azzal kezdem hogy hetente 2-szer hianyozni fogok mert megyünk a terápiára. Cseppet kilátástalan a helyzet de a gyámügyet meg fogom probálni,legalább ha mást nem tanácsot kérek hogy mit lehet tenni. Köszi , sziasztok
2014. jan. 12. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!