Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemnek van kötelezettsége az én korábbi kapcsolatomból származó gyerek felé váláskor?
"keserű elvált vagy"
Mondja az akinek két ygereke van két apától:)
Annyi kötelessége van mint neked a szomszédok gyerekéhez.
Kedves kérdező!
Te egy picit majd hasonlítani fogsz a barátomra, aki 4 x nősült, és valamennyi feleségének nem ő volt az első férje. Így amikor a családból valakit meg akart határozni, emígy kezdte: "a Zsolti volt itt, tudod ő a második feleségem harmadik házasságából való"
Szóval szépen haladsz errefelé. Ő se látott tisztán gyerektartás ügyben, egészen a haláláig...
"Azért mielőtt a földig alázunk valakit, álljunk meg egy pillanatra, és gondoljuk végig, hogy esetleg tényleg nem tudja, mik a jogszabályok, és ezért érdeklődik itt, nem....?"
Szóval ha lenen lehetőséged a volt férjeddel eltartatnád azt a gyereket is aki nem az övé?
Komolyan csak elvált növel ne kezdjen az ember.
31
nem is én járok kötekedni mások kérdéseihez...
33-as, 36-os legalább olvassatok, olyanba kössetek amire nem volt válasz, kevésbé lesztek nevetségesek...tehát gyengébbek kedvéért ismétlem: nem bennem merült fel a nagyról való gondoskodás
a nagyot is pont úgy szereti mint a közöset
nem minden válás megy sárdobálással
nem tőlük válik, hanem tőlem
38-as persze jó a kapcsolatuk
nem követeltem a nagy vérszerintijétől sem gyerektartást, ettől függetlenül látja amikor akarja
ha a nevén lenne se pereskednék ezért külön
közös megegyezéssel válunk tányértörés nélkül, ő akarja beiratni a papírokba a két gyerek utáni összeget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!