Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszűnik a százalékos gyermektartásdíj?
Figyelt kérdés
Folyamatban van a válóperünk, és én szerettem volna százalékos megállapítást kérni, de azt mondta az ügyvédem, felejtsem el, márciustól úgyis eltörlik. Kérdem én, akkor most nem kellene még az utolsó percben "kihasználni" a lehetőséget?2014. jan. 4. 23:56
11/14 anonim válasza:
Jogosan annyi jár amennyiben vagy megegyeztek vagy megítél a bíróság nem az amit te kitalálsz. Akkor semmit sem kell tenned majd dönt a bíróság.
12/14 anonim válasza:
Jogosan neked csak a szád jár, de töbszázezres tartásdíj nem.
Jelenleg a KSH adatai szerint kb. 60.000 forintba kerül egy gyerek havonta. Ha tehát kapsz 9 ezer családi pótlékot és te vaszed igénybe az adókedvezményt, és a maradékot felezitek, akkor örülj és maradj csendben. (Ez kb 20-25 eft, ennyi a reális összeg.)
13/14 anonim válasza:
Ne menj bele h.lyeségekbe! Akkor döntsön a bíróság!Megítéltek ismerősömnek 85 ezret egészséges gyerek után!(Mert a gyerek életszínvonala lehetőség szerint ne romoljon, nem azt nézik, milliomos papa gyereke paprikáskrumplin mennyiből is kihozható.Az apa a keresete biz. %-át a gyerekének keresi, nem magának.)
14/14 anonim válasza:
Hát persze!
A gyerektartás nem arra való, hogy az exférj tartsa el az asszonyt meg az új szeretőjét is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!