Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lehet-e beleszólni a válásba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e beleszólni a válásba?

Figyelt kérdés

Röviden vázolnám az esetet.

Van egy baráti házaspár. Mindketten jóban vagyunk mindkettőjükkel. Harmincpár évesek vagyunk mi is, és ők is.

Egy nagyobb, és két kicsi gyerekük van. Nemrég derült ki, hogy gondjaik vannak, és erőteljesen gondolkoznak a váláson.

Sőt, már döntöttek is, ahogy kivettem a szavaikból.

Nem megcsalás a problémájuk, inkább kisebb, de a szőnyeg alá söpört gondokról van szó. Az én, és a férjem szemében, ők mindig is az ideális párt, és családot testesítették meg..

Ha elválnak a 3 gyerek, akiket nagyon szeretnek is nagyon megszenvedi.

Szeretnék velük beszélni, egymás közötti beszélgetésre sarkallni őket.

Tudom, azt mondják, az ilyen dolgokból jobb kimaradni, de ha nem teszek valamit, egész életembe gyötörni fog a lelkiismeret furdalás.

tanácsaitokat kérem.

Köszönöm.

2009. nov. 29. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
beszélhetsz velük, ha hagyják. de a döntés az övék marad akkor is.
2009. nov. 29. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon kedves tőled, s jó ötlet is! Te egy független fél leszel ebben a beszélgetésben, hidegen látod majd a problémát. Én csak biztatni tudlak! Remélem írsz majd, hogy milyen eredménnyel zárult a beszélgetés. Még ha nem is maradnak együtt, akkor is te a tőled lehető legtöbbet megtetted. :)
2009. nov. 29. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj velük, próbálj segíteni nekik! Nálunk is volt gond, és a közös barátnőnk segített, éjszakákon át beszélt velünk külön-külön, és megérte, ennek már több éve és azóta is boldogan élünk. Ha nem tette volna, akkor rég szétváltunk volna - pont a határán voltunk.
2009. nov. 29. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:

ha beleszólsz az életükbe, akor jó esélyed van arra, hogy rövid időn belül mindketten téged fognak útálni...

az ő életük, ők tudják, hogy mit csinálnak.

tudod, fogadatlan prókátornak...

2009. nov. 29. 14:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy igaz barát az eredmenytől függetlenül megpróbál segíteni, azért barát és nem csak ismerős!
2009. nov. 29. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!