Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van joga beleszólni az életembe csak azért mert még
együtt élünk?
Valamilyen szinten van, mert Ő is fizeti a hitelt, nem csak Te.
2010. aug. 3. 14:05
Nincs, de ezt te is tudod, felesleges volt a kérdés.
2010. aug. 3. 14:06
Valamilyen szinten, oké, de nem vagy a szolgája, hogy mindent te csinálj neki. Az ellenőrizgetés meg a kutakodás sem joga. Egy kapcsolatban sem visel el ilyeneket az ember, akkor te elválva miért tűrnéd?
2010. aug. 3. 14:08
természetesen nincs, de ő úgy veszi, h még együtt vagytok.....
az én drágám ha felhívnak telefonon akkor megkérdi h ki volt az, ha azt mondom senki, akkor meg mi az h senki és még ő sértődik meg.....a kutakodástól a falra mászok, szinte a táskámmal alszom h nehogy valami messzemenő következtetést vonjon le pl egy parkolócédulából.....
szörnyű így élni, szerencsére nemsoká költözünk és furi lesz, h senki nem ellenőrizget
5/9 A kérdező kommentje:
Nem a lakáshasználatról kérdeztem. Hanem, hogy az életembe van-e joga beleszólni?
Nem hiszem hogy felesleges a kérdés, mert egy ember biztos van aki még azt hiszi... a volt férjem.
A lakásban mindkötötknek kell élni, de mindeni saját magáról kell, hogy gondoskodjon - NEKED nem kell ellátni a volr férjedet - elvégre már jogilag nincs közötök egymáshoz, csak annyira, mintha közös albérletben laknának idegenek. Te mosol, fözöl, takarirasz saját amgadra, ö meg szintén magára. A saját részedet zárd be és kész, ott semmi keresnivalója.
Már hogy lenne joga? De ezt te is tudod. Az én férjem még így sem szól bele az életembe, pedig házasok vagyunk. Soha nem követelt semmit. Természetesen megteszek neki mindent. Lehet,hogy pont ezért. Mert nem várja el. És soha nem kutakodunk egymás holmijában. Még azt sem láttam soha, hogy beletúrt volna monjuk a táskámba.
Ne hagyd magad! Lakótársak vagytok, ennyi, és nem több.
2010. aug. 3. 14:12
ha már elváltatok, egyáltalán nem vagy köteles őt ellátnod. sem mosni rá, sem főzni rá, sem a szobáját kitakarítani. az igaz, hogy ezt nehéz lehet elkerülni, mivel gyerek is van és gondolom vezeted a saját és gyereked háztartását, így kénytelen vagy valamilyen szinten az övét is, hiszen együtt laktok. amilyen hamar lehet menj el onnan. akár rokonokhoz, akár barátokhoz. én tutira nem laknék már vele, hiszen tönkreteszed magad idegileg. egyik barátnőm is hasonló helyzetben volt, csak ott már nagyok a gyerekek, kolesz, stb. így ő fogta magát és albérletbe ment. igaz kicsit lakás, lepukkant, de jobb mint a volt férjével lakni. hátha a szüleid vagy nagyszüleid vagy testvérek "befogadnának" egy pár hónapra. szerintem szivesen tennék. de ha van egy kis félretett pénzed menj albérletbe. fontosabb a nyugalom neked is és a gyereknek is mint az a plusz pénz. bár a mai világban túl sok választása nincs az embernek, azért próbáld meg, hátha. én éltem így egy férfival, végül nővéremékhez költöztem pár hétre, míg eladtuk a házat. sok szerencsét és kitartást! 29/N
2010. aug. 3. 14:14
Szerintem csak kiakar űzni a közös lakásból s addig is megkeseríteni az életedet. Egyszerűen nézz rajta keresztűl, bátran ismerkedj ha van kedved mert ő biony még úgygondolja jogos amit tesz. Ha látja rajtad, hogy semmire se megy s nem érdekled elöbb utóbb felhagy vele.
2010. aug. 3. 22:01
Kapcsolódó kérdések: