Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van a sogornoimbol! Mit tehetnek?
Sogornoim mindenbe beleszolnak. Egyiknek egy fia van,a masiknak ikerlanyai,nekem egy kislanyom.
Terhes vagyok,es mintha nem lettem volna meg terhes,ugy osztjak az ezst. Falnak megyek toluk. A masik meg. Vettem a kislanyomnak egy uj Brendonos bilit,hat nem nekik is kellett egy? Es ez nem az elso eset. Folyamatosan utanoznak. Es beleszolnak mindenbe. Pl. Multkor megjegyeztek,hogy az en lanyom nem eletkepes,mert folyton beteg szeptember ota. Hat nyilvan beteg,ugyanis minden hulye szulo beviszi sz ovoba betegen a kolyket. Es nem is ertem mire fel ez a nagy belekontarkodas,ugyanis a kisfiut minden harmadnap furdezik csak. Nem gaz,hogy mar 12x megizzadt. Mert hogy nem tesz jot a borenek a sok viz. A lanyok meg olyan vekonyak,mint a kisujjam,mert az anyjuk folyamatosan azt beszeli a fejukbe,hogy legyenek szupermodellek,ne legyenek koverek,mert akkor banyak lesznek. A multkor elottem azt is mondta,hogy ne egyenek,mett olyan koverek lesznek,mint az en lanyom. Holott az en lanyom nem is kover. Megfelelo a sulya. Az ovei alultaplaltak. Szoval kerdezem en,mit tehetnek?! Mar teljesen kivagyok toluk. Es barkinek szolok,semmi nem valtozik......
Hogyan "viccelhetnem" egy kicsit meg oket?
Koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!