Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsal valószínű. Félreérthetetlen sms-eket találtam a telefonjában teljesen véletlen. Mit csináljak?
"szóval ha találok/talál valaki valamit, akkor nehogy már arról beszéljünk h illetlenség"
-Igen én ffiként a szeretőm sms-eit természetesen
benne hagyom a mobilomban,annak tudatában,hogy a nejem alkalomadtán használja..ugye? :-)
Nyilvan ha az ember erzi, hogy nem ok. a kapcsolat, belenez a masik telcsijebe, meg mashova is. Hiszen nyomoz az ember. Ez a normalis. Aki nem nyomoz akkor, amikor gyanusan viselkedik a masik, az nem normalis!
Nem kell jonni a josagos, angyali szoveggel, hogy en soha, de soha nem nezek a parom telcsijebe, meg mashova se:)))
Kerdezo, varjal, ne valjal el, megingott a bizalmad a ferjed irant.
En tobbet 100%, hogy nem szulnek mar neki gyereket. Majd meglatod hogy hogyan alakul tovabb az eletetek. Ne engedd magadat megalazni, viszont azert egy 8 honapossal se maradjal egyedul! Lehet, ha elkoltoznel tole, es ujbol lenne egy kapcsolatod, az a pasi is megcsalna. Akkor boldog lennel? Nem, lehet hogy visszasirnad a ferjedet.
Ne alazkodjal meg elotte, legyel vele kemeny, kerdezd meg tole, hogy mik azok az sms-ek, esetleg hivd is fel a not, mert lehet, hogy nem is tudja, hogy ti vagytok a ferjednek a kicsivel. Aztan varjal. Remelem minden jol alakul.
Probalj tanulni, majd dolgozni, megallni egyedul is a labadon, hogy ne kelljen a ferjedtol fuggeni.
Amugy pedig tudod a no maganak szuli a gyereket, latod a ferjednek fontosabb egy masik no, mint te otthon a kicsivel.
Es szinte minden ferfi ugyanolyan. En teljesen kiabrandultam mar beloluk, pedig meg fiatal vagyok.
Ismerek olyan csaladot, ahol a ferfi a tenyeren hordta a feleseget, szerette a ket gyerekekuket is, de kozben 2 eve mar megcsalta egy novel a feleseget. A feleseg is a telefonjat nezegette a ferjenek, igy bukott le. Gyomorforgato.
"Es szinte minden ferfi ugyanolyan."
-Akkor minek válogattok annyit? :-D
"Hiszen nyomoz az ember. Ez a normalis."
-Nem,ez eléggé aberrált dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!