Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennél ebben a kényes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ebben a kényes helyzetben?

Figyelt kérdés
A párommal három és fél éve vagyunk együtt, az utóbbi időben nagyon sok balhé és vita volt köztünk, mert kiderült, hogy teljesen mások a terveink a jövőre nézve. A probléma annyira súlyos, hogy nagyon valószínű a szakítás (én fogok szakítani). Ami a kérdésemet illeti, mit tennél abban a kényes helyzetben, mikor mindkettőtök családja várja a közös karácsonyt, a barátaitok pedig várják, hogy veletek szilveszterezzenek? Nem akarom, hogy mindenki karácsonya és szilvesztere a mi problémánk miatt legyen elrontva. Mindenki készülődik, várja az együtt töltött perceket, nekem pedig nincs szívem sem a páromat elhagyni pont karácsony előtt egy héttel, sem mindenkit kitenni ennek a helyzetnek. Egészen biztosan puskaporos lenne a levegő, mindenki faggatna minket, hogy miért szakítottunk és ennek sem őt, sem magamat nem akarom kitenni. Várnál emiatt két hetet?

2013. dec. 16. 09:42
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, ő már nagyon jól tudja, hogy elveszíthet, mert elég sok jelét adtam felé szóban és írásban is. Ezért úgy gondolom, hogy semmiképpen nem fogja váratlanul érni őt. Az ijesztegetésnek nem vagyok híve, a szakítás nem játék, nem fenyegetőzöm ilyesmivel csak azért, hogy észbe kapjon. Ha észbe kapna, megtehette volna az elmúlt hetekben, amikor számtalan esetben mondtam neki, hogy nem vagyok boldog és komolyabb dologra vágyom annál, mint amiben jelenleg "toporgunk".
2013. dec. 16. 11:45
 22/27 anonim ***** válasza:
Értem, sajnálom hogy idáig fajult a dolog. Abban azért reménykedek hogy még is észbe fog kapni még ha szakítás után is és fel fogja hogy te mennyire értékes voltál a szemében. Boldog életet kívánok neked.
2013. dec. 16. 11:52
 23/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat! Én is reménykedem, mert alapjában véve egy nagyon értékes ember és már többször megállapítottuk, hogy mennyire összeillünk. Nagyon sajnálni fogom, ha mégis elcsúszik az egész. :-(
2013. dec. 16. 12:14
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne várj Karácsonyig! Barátnőm december 23.-án szakított a barátjával majdnem 4 év után, majdnem ugyanezen okok miatt, nem akarta, hogy ajándékozás legyen, meg színjátszás, úgyhogy ő lépett, de neki akkora már nagyon elege volt, szerintem én is így tettem volna a helyében.
2013. dec. 16. 12:14
 25/27 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon elegem van és a lelkem mélyén tudom, hogy ha maradok, még rengeteg küzdelem vár rám, de ki tudja miért, a szívem nem enged az agyamnak, túlságosan függök még tőle érzelmileg.
2013. dec. 16. 12:28
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Pedig szerintem most lenne jó szakítani. Már csak azért is hogy valóban érzékelje, hogy eleged van. Nem értem miért problémázol a karácsonyon. Eddig se laktatok együtt. Most mész a szüleidhez, ő meg marad otthon az anyjáékkal. És akkor mi van? Maximum felhívod a szüleit és boldog karácsonyt kívánsz nekik, mert nyilván velük jóban vagy, de már nem vagytok együtt a fiukkal, ezért nyilván nem mész hozzájuk. minek is mennél.

Bulizni meg szilveszterkor nem a párokkal kellene, hanem szingli barátnőkkel elmenni valahova.

35/N

2013. dec. 16. 15:49
 27/27 anonim ***** válasza:
67%

Simán vérnék 2 hetet. Te is azt írod hogy majd szakítani fogsz valószínűleg. Azaz még nem teljes az elhatározásod, nem olyan kemény dologról lehet tehát szó, ami nem tűr halasztást. Annyit megérdemel a párod, hogy ne cseszd el a karácsonyát és utána ne ez jusson eszébe élete végéig minden karácsonyról.

Ha pedig végleges az elhatározás és januárban tényleg szakítasz, akkor is legyél vele emberséges akármilyen is ő. Ne feledd valaha valamiért őt választottad. Kívánom hogy mindketten megtaláljátok a boldogságot akár együtt akár külön!

2013. dec. 17. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!