Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek itthon ezek után két hétig?
Párommal és a szüleivel és annak anyai nagymamájával élek jelenleg. Szakítás előtt állok, találtam lakást, de csak Januárban tudok beköltözni. Külön szobába nem tudunk aludni és külön ágyban sem, szex nincs köztünk régóta a párommal.
Nos. Két hét van a költözésig, de nem merem itthon elmondani, mert akkor rögtön mehetnék, de nem tudok, sajna. Szívem szerint a karácsonyt az "új" lakásban tölteném. Hogyan viselkedjem ebben az utolsó két hétben a családdal és a párommal?
(Karácsonyi ajándékozást megbeszéltük, mindenki c sak kis csokit, apróságot kap).
20-as én nem akarok már a párja lenni. Párommal nagyon sok olyan dolog nincs meg köztünk amit, ha igazán szeret nem tudott volna k9ölni az, hogy nem kettesben vagyunk. Pl.: A szex. Éjjel ki a nyavalya zavarna minket? Pl 9-kor? Egyetlen egyszer volt olyan, hogy fél 11-kor nyitott ránk após jelölt, de akkor is be volt kicsit állva. Meg lett beszélve azóta senki nem csinál ilyet.
Másik a közös programok hiánya. Pénz nem hiszem, mert ha 100-at nem is, de keres, szülőkkel élünk, nem megy el mind rezsire. És nem a Hawaii szigetekre mennék, hanem pl ide a helyi moziba (400Ft 1 felnőtt jegy és most Ő tanul, van diákja az Ő jegye fele annyi lenne)... Vagy színház 3 havonta. 8 ezer oda-vissza úttal együtt. Sima séta. Ingyen van. Közös főzés: Így is úgy is főzni kell, plusz kiadás nem lenne.
Sorolhatnám...
Nagyon keveset keresek.
64 ezerből csak nagyon rendes ember által kiadott albérletben élnék meg, és mire találtam ilyet...
Messzebb van olcsóbb csak a bérlet... Nem minden munkáltató fizeti. Annyi félretett pénzem, hogy én költözgessen ide-oda NINCS! :(
Szüleim is messze laknak, ott is a munkanélküliség egekben.
Ma meg kiderült még kell várni az albira, nem tud költözni a tulaj... :(:(:(:
Megőrülök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!