Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek itthon ezek után két hétig?
Párommal és a szüleivel és annak anyai nagymamájával élek jelenleg. Szakítás előtt állok, találtam lakást, de csak Januárban tudok beköltözni. Külön szobába nem tudunk aludni és külön ágyban sem, szex nincs köztünk régóta a párommal.
Nos. Két hét van a költözésig, de nem merem itthon elmondani, mert akkor rögtön mehetnék, de nem tudok, sajna. Szívem szerint a karácsonyt az "új" lakásban tölteném. Hogyan viselkedjem ebben az utolsó két hétben a családdal és a párommal?
(Karácsonyi ajándékozást megbeszéltük, mindenki c sak kis csokit, apróságot kap).
Csak a kolléganőm...
Szeretnék személyes szabadságot, barátokat. De a párom nem barátkozós és nem nézi jó szemmel, ha pl felugrok valakihez 1-2 órára egy kávéra. Jah meg az se tetszik neki, hogy kéthetente-havonta megiszom 1 pohár gyenge fröccsöt vagy egy sört... Ez kimeríti a lekorlátozás fogalmát?
Karácsonykor nem kell dolgozni költőz haza, egy ágy csak van, vagy még a folyóson is aludhatnál.
Egy hétre meg elmennék egy panzióba. Én szeretnék utána is tükörbe nézni, és így nekem nem férne bele, az amit te tervezel.
Ha olyan jól keresnék, hogy 2 hétre panzióba menni, meg leutazni a szüleimhez nem tettem volna fel a kérdést. Minimálbért keresek.
Kérdésre tudnátok válaszolni?
Húha ez nehéz ügy. Ebben a két hétben hogyan fogsz dolgozni? Hány napot? Esetleg ami hirtelen eszembe jutott, esetleg vállalj plusz munkát, hogy minél kevesebbet kelljen "otthon" tölteni.
Kitartás! :-(
Megy ám az itélkezés, kíváncsi lennék a megmondók parkapcsolalára-.-
Szerintem próbàld meg kibírni ezt az időt, és addig is mozdulj ki ha kedved tartja!:)
Tényleg nagyon nehéz helyzetben vagy. teljesen értem az az indokaidat és az is érthető,ha már az ünnepeket sem ott szeretnéd tölteni,mert ha utána léped meg amit tenni szándékozol,az egészen hülyén fog kijönni...
mit gondolsz?
ha a pároddal próbálnál új életet kezdeni az új otthonodban,akkor is ilyen viselkedése lenne?
esetleg nem tudna rugalmasabb lenni?
...mert ha igen és még te is látsz fantáziát a jövőtöket illetően,akkor nem érdemes görcsölni a dolgon!
ha pedig meg halt benned valami,akkor sajnos nincs hasznos ötletem.
ez a meccs,tiéd lesz minden kellemetlenségével együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!