Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg, hogy ideköt a gyermekem apja, nem költözhetek?
én nem értem itt mindenki sajnálja szegény gyereket és kamaszkor 9 évesen? miért van az hogy az én gyerekkoromban teljesen természetes volt ha valami miatt szét kellett válni? Miért nem sírtunk rögtön egy probléma miatt, hogy voltunk képesek a kis testvérünket pelenkázni stb.(ma már az van jaj szegény csak most gyerek),hogy lehet hogy tudtuk hogy kell viselkedni és sokkal jobban tanultunk mi a mai generáció?
Hát azért mert a felnevelésről való felfogás nem ilyen volt.:(
ma 09:17
röghöz kötés törvényét 1848-ban törölték.
Magyarországon belül nincs tiltva, és engedély sem kell hogy az elvált anyuka a gyermekkel elköltözzön. Csak annyi a szabály, hogy a költözéssel nem gátolhatja az apuka láthatási jogát. Ha továbbra is tud 2 hetente apa és gyermeke találkozni akkor nincs szükség engedélyekre a költözéshez.
Szépen is néznénk ki ha anyukát röghöz kötnénk.
32: szóval szerinted az volt a jó példa, amikor a szülők az idősebb gyerekek gondozására szültek ki még 1-2 gyereket, hogy a nagyobbak még véletlenül se költözhessenek el otthonról és kezdhessenek önálló életet....
Figyelj, lehetett úgy is élni. Csak nem véletlen, hogy manapság a népesség 80%-a nem teszi, csak a cigányok. Tudod miért? Mert valahogy mégsem volt jó, és a te generációd nagyja már nem vágyik erre.
ööö mi van? én nem neveltem az öcsém,de ha épp anyukám ezer fele szaladt és az öcsém elkezdett sírni tudtam segíteni(apám nem volt segítőkész).
Ennyi, nem is tudom mit láttál te a mondatomban:S
Nem a nyakamra szülte ,de én azt látom,hogy manapság a gyerek mindentől könnyen kikészül és rögtön hiszti van,plusz semmit nem tud úgy igazából egyedül csinálni.
Tanárnő lányaként meg évente újítani kell az anyagot a zeneiskolában, mert egyre gagyibb darabokat tudnak csak megtanulni, hivatalosan bizonyított hogy pár évente hülyülnek a generációk.
különben olyan lesz mint a testvérem lézengő,életképtelen.Miért van az hogy a mai generációk nem képesek semmire,közben édesanyám osztálytársai többnyire magas,vezető állást töltenek be? A mostani generáció agyon van nevelve és látva a mai könyveket a nevelésről némelyik olyan abszurd hogy leesik az állam.
Bocsánat kérdező kicsit elkalandoztam, abbahagyom:)
nem azt írtam, hogy kamasz, hanem a kamaszkor kapujában van. A mai gyerekek jóval előbb kezdenek kamaszodni, mint az előző generáció. 12 évesen már hajmeresztő dolgokat tudnak csinálni és épp ebben a korban van a legnagyobb szükségük a stabilitásra, érzelmi biztonságra, egy fiúnak meg az apjára.
A hetente, kéthetente történő láthatás alkalmával törvényszerű az elidegenedés. Ezt a saját bőrömön és a nagylányomén is tapasztaltam.
" és nem csak a cigányok csinálták, régen ez teljesen bevett dolog volt hogy a nagyobb vigyázott a másikra(néha)"
Lebetűzöm, mert látom nagyon nem érted:
RÉGEN mindenki ezt csinálta (hogy az idősebbek nevelték a fiatalabbakat) MERT nem volt fogamzásgátlás és pénz sem a megfelelő születésszabályozáshoz valamint a gyerekek ideális felneveléséhez.
ELLENBEN MANAPSÁG a legtöbb embernek adottak a lehetőségek, így nem az idősebb testvérek gondjára szülik a fiatalabbakat, ahogy a számodra idilli példában.
VISZONT a cigányságnál még ma is bevett szokás.
El lehet gondolkodni, miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!