Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel válunk, mert ő meleg, mindketten közös felügyeleti jogot szeretnénk, de az összes rokonunk, barátunk kb a sátán gyermekének néz engem, amiért ebbe belemennék, mit tehetnék?
"Köszönöm a sok kedves választ! Kicsit tartottam tőle, hogy itt is nekem fognak esni, de örülök, hogy nem így lett. "
Igen, mert az olyan válaszokat, amelyek nem tetszettek, töröltettétek.
Sajnálom, hogy más útra ment a kapcsolatotok, mint ahogyan terveztétek.
A jelenlegi helyzetben viszont a rokonoknak, ismerősöknek tudomásul kell venniük, hogy ebbe nincs beleszólásuk, mert te már döntöttél. Nem érdekes, hogy mi a véleményük,ne is reagálj rá, legfeljebb annyit, hogy erről már döntöttél.
Kamu kérdés ez az egész.
Egy nő még azt sem fogadja ilyen nyugodtan, ha egy másik nővel lép félre a férje. Nemhogy azt, hogy előtte egy másik férfiban volt,
El kell válni a rokonoktól:D
Ennyi:D
Nézd,viccet félretéve,itt igazán nem az a lényeg,hogy miért szólnak bele az életedbe,hanem,hogy beleszólnak.
Szerintem a kapcsolatok alapja,hogy tiszteletben tartjuk mások magánszféráját.
Azok a rokonok,akik erre nem képesek,őket le kell építeni,még ha esetleg az az anyós,após,nagyi,stb akkor is.
Te már kifejtetted az álláspontodat ezzel kapcsolatban akiket megtiszteltél ezzel,a bizalmadba engedted őket,mert nekik igazán ha ti nem akarjátok meg sem kellett volna tudniuk a valódi indokot.
Visszaéltek,nem voltak méltóak a bizalomra.Ennyi.
Nagyon kártékonyak az ilyen rokonok,akik kívülről fúrják mások kapcsolatát,én amint észreveszem az ilyet nincs több telefonfelvétel,nem magyarázkodom senkinek.
Ezt meg kell mondanod nekik.
Szelektálj,hogy ki méltó a társaságodra,hogy a kapcsolatot tartsd velük.
Arról meg ne is beszéljünk,ha esetleg elkezdik tömni a gyerekek fejét butaságokkal,akkor nagy károkat okozhatnak egy olyan dologban,amit ti felépítettek.
Örülök,hogy nem élted meg ezt tragédiának(habár elég kényes dolog),és kívánom,hogy a párod után te is találd meg azt a valamit vagy személyt,amivel/akivel jól tudod érezni magad:))
sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!