Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel válunk, mert ő meleg, mindketten közös felügyeleti jogot szeretnénk, de az összes rokonunk, barátunk kb a sátán gyermekének néz engem, amiért ebbe belemennék, mit tehetnék?
Elösször is én is gratulálok ehhez hogy ilyen jól tudjátok kezelni a helyzetet. Az ellenlábasoknak üzenem: ismerek sok heteró embert aki részegeskedik, lop csak, erőszakos stb stb. Inkább ezek ártanak egy gyereknekm nem a szexuális szokások.
Az igaz hogy a társadalom ehhez nem elég fejlett. A családon beüli erőszakot, alkoholizálást persze elfogadják. Képmutató barmok.
Irtad kérdező, ilyenkor barátokra van szükség. Igen jól irod. Barátokra. Ezek nem azok. Javaslom ved fel a kapcsolatot emailben és kérj tanácsot. Nincsenek e valami meleg szimpatizánsok. Nem hiszem hogy egyedül vagytok. Jó lenne olyan családokkal tartani a kapcsolatot akik hasonló helyzetben vannak és hasonlóan állnak hozzá.
Köszönöm a sok kedves választ! Kicsit tartottam tőle, hogy itt is nekem fognak esni, de örülök, hogy nem így lett. Remélem vannak a közelemben is hozzátok hasonló emberek, akik nem utálkoznak mindenre, ami más.. Megpróbálom majd eleinte csak terelni a témát, mert mégis csak a barátaim voltak évekig, nem akarok nekik hátat fordítani. Hátha idővel lenyugszanak, hiszen ez még nekik is új hír. A volt férjem szüleiről nem is beszélve, ők teljesen kikeltek magukból, képesek ellökni maguktól a fiukat, amiért az meleg. Szóval egyikünknek sem könnyű most..
10-es, erre a mondatodra azért válaszolnék..: "Mert majd meg kell magyarázni a gyereknek, hogy apuka miért egy másik férfi mellett alszik el, miért nem egy nő mellett."
Nem kell nekik megmagyarázni, mert tudják, hogy az apjuk miért másik férfi mellett alszik el. Azért, mert őt szereti!! Én már régóta gyanítom, hogy a férjem nem a nőket szereti, és a kapcsolatunk már rég barátságba fordult, így engem sem rázott meg nagyon, mikor elmondta. A neveltetésük miatt a gyerekeket sem. Nekik mindegy, hogy apa másik férfit vagy nőt szeret, nagyon büszke is vagyok rájuk, hogy nincs féltékenykedés apa új partnerére.
Hát teljesen egyetértek Veled, Kérdező, és nagyon sajnálom... én is átmentem ilyenen többször is, hogy lehámlott a családom és környezetem.
Nekem tetszik ez a dolog, ez az élethelyzet, amiről írsz!
A közös felügyelet az mi? Együtt lakik a 2 szülő és a gyerekek? És odaköltözik Hozzátok az új partner is?
Mert az,hogy élnek együtt tovább és apukából esetleg alkoholista lesz, amiért elfojtja magát, az sokkal jobb ugye?
Vagy ahol válás után nem is látja apát a gyerek? Az is jobb ugye?
Ez így teljesen rendben van, és dicséretes, hogy képesek vagytok a saját sérelmeiteket félretenni a gyerekek érdekében, sárdobálás helyett.
A gyereknek azt kell tudnia, mi a szeretet.
10: Az utóbbi évezredekben valóban tűzzel-vassal üldözték a szerelmet, mert veszélyezteti a fennálló társadalmi rendet. És krvára elegem van már ebből!
Legyen vége végre!!!
Én hetero vagyok és a saját kapcsolataimban is látom, hogy ha valami szép alakult, az a környezetet mindig arra ingerelte, hogy szétbarmolja.
"We found love in a hopeless place..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!