Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vált-e már el közületek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vált-e már el közületek valaki azért mert a férje keveset volt vele?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra hogy az áldott 1 szabadnapját sem veled tölti,hanem ide oda megy.Barátoknak segíteni ezt-azt..stb

Többszöri kérésre sem hajlandó veled pihenni/maradni...nem tud NEM-et mondani ..stb

2013. nov. 17. 13:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. nov. 17. 13:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Én ilyen miatt a barátommal szakitottam
2013. nov. 17. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Én teljesen megértem a problémád,is igen,ez nálam egy válóok lenne.
2013. nov. 17. 13:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi sem voltunk még házasok, de egy 7 éves kapcsolatom ment erre rá. Elhagytam, mert több törődést igényeltem. Az ilyen emberrel az a baj, hogy nem fog megváltozni, max ideig óráig, de aztán úgyis minden megy a régiben. Mások az igényei, neki nincs arra szüksége, hogy többet legyetek együtt. Próbálj rátalálni arra, akivel ezen a téren egy hullámhosszon vagytok.
2013. nov. 17. 14:05
 5/8 A kérdező kommentje:

Lassan 5 éve vagyunk együtt.másfél éve házasok

Sokat járkálgattunk el eleinte,de kb 2 éve már csak akkor ha rászóltam hogy mostmár elég..hahó..én is itt vagyok...

Persze neki az közös programnak számít mikor sütögetünk a barátokkal..

Nyáron konkrétan könyörögtem már hogy egyik vasárnap menjünk strandolni...de neeem..Vagy nincs kedve,vagy csak ezt mondta és átment a szomszédba iszogatni ( szomszédunkban kedves házas barátaink laknak )

Ilyenkor én persze itthon...mondtam hogy majd akkor megyek Andival kettesbe ( szomszéd) .. arra meg kiakad

Mai nap szintén

ÚGy volt hogy felszántja a kertet és végre pihenünk délután,vagy elmegyünk sütizni..vhova

ÁÁ..fél 1kor végzett a traktorozással..ahogy bejött a házba hívta a haverja hogy segítsen már neki festeni...belekiabáltam a telóba hogy na neeeeem

Erre elköszönt.letette....de ő akkor is megy mert ők is segítettek anno..stb.stb

Kiborultam

2013. nov. 17. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Válás nem, szakítás volt emiatt. Ha már most sem te vagy a fontossági lista elején, akkor mi lesz, ha gyerekeitek is lesznek? Majd ők is a legutolsó helyen fognak állni?

Én a te helyedben ezt megmondanám neki. Megkérném arra, hogy gondolkozzon el azon, mennyire vagy neki fontos. Ha mindenki más fontosabb nálad, akkor számítson arra, hogy bármikor lelécelhetsz.

2013. nov. 17. 14:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi ugyan még nem élünk együtt, három éve vagyunk párkapcsolatban, de hasonló cipőben járok, mint te. Mivel kiharcolni nem szeretek dolgokat (pláne soha nem tennék olyat, mint te, hogy belekiabálsz a telefonba) inkább választom azt, hogy a barátoknál vagyunk, mint hogy vitatkozzak. Ez sem jó, mert így a saját igényeimből adok le folyamatosan, de tudom, hogy a páromnak én vagyok az első komolyabb kapcsolata és nem várhatom el tőle, hogy az eddigi életét felrúgja, mert én ragaszkodom a kettesben töltött időkhöz. Nem arról van szó, hogy semennyit sem vagyunk kettesben, mert a vasárnapokat mindig így töltjük, de ha rajtam múlna, sokkal többet lennénk kettesben. Neki viszont sok barátja van, amit el kell fogadnom, mert attól, hogy én az élete része lettem, nem lehet más embert faragni belőle és nem is akarok. Talán ugyanúgy vagy, mint én, nekem nincsenek olyan fontos és gyerekkori barátaim, akikkel össze vagyok nőve, én nem igénylem, de a párjaink máshogy működnek. Vannak, akiknek nagyon-nagyon fontos szerepet kapnak életükben a barátok és mivel nekem nem, így nyilvánvaló, hogy nekem kell alkalmazkodóbbnak lennem.
2013. nov. 18. 16:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen. Pontosabban nem válás volt, mivel az esküvőre nem jött össze a pénz, csak egy ötéves kapcsolat. Volt szabadideje bőven (heti 3 vagy 4 nap), de rám soha. Ha a haverokkal kellett menni, arra persze mindig jutott. Olyat megcsinált, hogy elkísérte a haverját egy kétórás vonatúton (aztán a következő vonattal egyedül vissza), mert kedvezménye volt a vele utazónak is és így a haver spórolt kb. kétezer forintot. És erre kb. ráment egy nap.

Amikor én kértem bármire, arra valahogy sose volt ideje. Végül meguntam a dolgot és elhagytam. Szerintem kb. fel se tűnt neki :D

A párom pont az ellenkezője. Sokkal kevesebb szabadidőnk van, neki ugyan általában megvan a teljes hétvége, de nekem csak a vasárnap. De sok extra munkát vállal és igyekszik mindig úgy időzíteni, hogy amire én hazaérek, ő is itthon legyen, és ha lehet, legalább a vasárnapunkat töltsük együtt. Tegnap is így volt, igaz az egész nap elment a lakás körüli munkákkal (viszont pl. tök magától hozott anyagot és újraszilózta a kádat meg hasonlók, pedig igazából őt nem is nagyon zavarta). Hat óra körül, amikor végeztünk és leültünk kicsit, mondtam hogy igazából tök jó lenne legalább egyszer normálisan együtt tölteni egy hétvégét. Erre az volt a reakciója, hogy ne lőjem le, mert hetek óta ezen gondolkozik, hogy kikér szombatról és elvisz valahová egy hétvégére, mert több értelmes időt szeretne velem tölteni.

Én nagyon örülök, hogy meg mertem lépni, hogy otthagyjam azt, aki mellett nem vagyok boldog. De nem azt mondom, hogy kapásból válj. Beszéljetek erről, mondd el neki, hogy nem vagy boldog vele úgy, ha nem fordít időt rád, és kérdezd meg, tud/akar-e ezen változtatni. Ilyen kérdésekben pl. sokat számít a családi háttér is, mert ah ezt látta otthon, akkor ösztönösen ezt csinálja, és lehet hogy ha megérteted vele, hogy ez neked nem jó, akkor változtat.

2013. nov. 18. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!