Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után ha az anyának nincs munkahelye, csak gyes es csaladi akkor elveszik tőle a gyereket es az apának itélik? 2,5 éves
.
9-es
ez durva volt tőled: "2 hetente hétvégén jópofizni, mint napi 24 órában gyereket felügyelni..." Ezt komolyan is gondoltad???Szerinted nem szenvednek a pervesztes apukák?Nem "jópopofizik" az apuka,hanem becsülettel fizeti a gyerektartást és elmegy a gyerekéért amikor csak engedik neki!(persze vannak kivételek)Mert inkább lemondana a gyerekéről,ha nem szereti,hogy ne kelljen gy.tartást fizetnie!A válás meg már "divat",de kezd reformálódni hogy NEM "mindig az anyáé a gyerek"!Csak hát ha az apukák ebben a hiszemben vannak akkor csak sajnálni tudom őket!Ez nem a kérdezőnek szólt!Neki van esélye,ha az apa kapitulált és nem hibázik!
11-es vagyok
Szerintem is arra gondoltam:),na meg arra is gondoltam,hogy ez egy kamu kiírás,mert semmi reakció a kérdezőtől.Ahol az apuka nem küzd meg az igazságért,akkor vagy egy örök vesztes,vagy beismerte,hogy ő hibázott a kapcsolatukban és inkább kertek alatt lelépett,hátrahagyva mindent ez esetben az anyukáknak adok igazat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!