Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaphatnék pár jó tanácsot? Senkim nincs akivel megbeszélhetném
3 éve élünk együtt a párommal. Ő 30 én 23. Született egy kislányunk is, 1 éves.
Voltak korábban is hullámvölgyeink, de az egymás iránt érzett szeretet miatt mindig túlléptünk minden nehézségen.
Azonban most már úgy érzem magam ebben a kapcsolatban, mint aki fuldoklik. Folyamatos szenvedés az egész ,minden áldott nap zokogok a wc-ben vagy a zuhany alatt, mikor nem lát senki. A párom hozzám sem szól szinte, megérinteni főleg nem. Este hazajön, beül a gép elé, bedugja a fülhallgatót, aztán meg lefekszik valamikor. Csúnyán beszél velem, nagyon durván meg bánt sokszor.
Már odáig jutottunk, hogy előjött a borderline szindrómám, amit már vagy két éve sikerült elnyomni, most gyógyszeres kezelés alatt is vagyok, és pszichiáterhez járok.
Jó lenne az érzelmi támogatás tőle, de csak azt kapom, hgy bolond vagyok, meg elmebeteg, és be fog zárni egy diliházba. Pedig igazából aki nem tudja rólam, észre se veszi, hogy valami bajom van, tényleg nem vagyok dilid, csak nyugtatót kell szednem. Az a baj, hogy szeretem. De nem bírom már lelkileg, kiégtem, csak a fájdalom van. De ugyanakkor nem merek kilépni a kapcsolatból, félek,rettegek, hogy nem fogom bírni nélküle, és nem fog visszajönni soha már. Főleg, hogy ha szakítunk, vidékre kell költöznöm, és akkor a távolság is az ellen lesz, hogy kibéküljünk. De így egy háztartási robotnak érzem magam, erre vagyok csak jó. A legrosszabb az egészben, hogy szerettünk volna kistesót, megszakításosan "védekeztünk" így megadva az esélyt,ha jönni akar jöjjön alapon. ÉS most bár még 5 nap kell, hogy megjöjjön, de úgy érzem magam, mint mikor a lányomat vártam. Ha most megint babát várok, akkor aztán végképp nem léphetek....Tudom, hogy tűrnöm kell, mert ennyi jár nekem, ennyit érdemlek, de olyan nehéz, mert senkinek nem tudom elmondani, mennyire fáj, hogy így bánik velem, mikor én úgy szeretem őt és mindent megadok neki,bármit megteszek érte :(
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kicsi félreértés történt,nem tudom, hol írtam olyat,amiből erre lehetett következtetni, de nem vagyok pánikbeteg.
Depressziós vagyok,nem pánikbeteg.
Kívülről nézve magam szerintem csinos vagyok, vékony vagyok, sminkelem magam, szép ruhákban vagyok itthon is. Eljárok itthonról, egyedül is, gyerekkel is. Szexi fehérneműket veszek fel a páromnak, és szexuálisan is minden igényét kielégítem, bármit kér is megkapja. A múltkor egy este itthon maradt a kislányunkkal én meg elmentem a haverokkal iszogatni picit, akkor bezzeg tudott küldeni sms-t, hogy csók,meg akármi,meg másnap érdekes módon féltékenykedett,hogy kikkel voltam,mit csináltunk.De ha hazajön nem nagyon szól hozzánk, leül a gépéhez, szerelget, zenét hallgat. Igazából ha nagyon magamba nézek és keresem a depresszióm okát,akkor egyedül egy dolog bánt, hogy nem kapom meg tőle érzelmileg amire szükségem van,és ebből kifolyólag vagyok feszült,szomorú. Az utcán is megbámulnak a férfiak pedig babakocsival megyek,sokan le is szólítanak, és az az ember, akit én ennyire szeretek meg soha még csak nem is mondja, hogy csinos vagyok. Ha kettesben vagyunk, akkor normálisabb, meg még akár segít is a házimunkában, de hát nem lehet minden hétvégén lepasszolni a kislányt és természetesen én sem szeretnék ennyit külön lenni tőle.Most szerencsére nagyon kevésszer kell bevennem a nyugtatót, az elmúlt két napban egyáltalán nem vettem be.Én nagyon igyekszem magamban egyedül helyre hozni a lelki bajomat, és ha visszatekintek kívülről nézve magamra én azt látom, minden tőlem telhetőt megtettem azért, hogy működjön a kapcsolatunk. Mind a külsőmet illetve, mind az ő felé fordított figyelmemet értve. Sohasem érezhette azt,hogy megszületett a kislányunk és csak ő a fontos, mert mindig ugyanannyi figyelmet kapott,mint azelőtt. Nincs olyan nap, hogy slamposan várnám haza, nincs olyan nap, hogy ne kérdezném meg, milyen napja volt, hogy érzi magát, kér-e egy kávét, hogy ne bújnék oda,ne adnék neki puszit. Akármennyire is megbánt, mindig igyekszem hamar oldani a feszültséget. Megtanultam nem sírni előtte, már csak egyedül sírok,a zuhany alatt. Nem hiszem, hogy nagyon egy elmeroggyantnak néznék ki, mert az egyik közeli barátnőmnek mikor említettem, hogy antidepresszánst fogok szedni,szinte sokkot kapott,egy másik barátom meg azt mondta, hogy el se hiszi nekem, mert olyan boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnök. Ezért nem is értem, miért vágott ilyeneket a fejemhez, mert azon kívül, hogy kivett egy nap szabit, mikor elvitt az orvoshoz, nem nagyon vehette észre semmiben, hogy bajom van.
Szerintem le is foglalom magam, van egy blogom, a szabadidőmben azzal,illetve fényképezgetéssel foglalkozom.
A roham amit írtam az az volt,hogy vagdostam magam, de ilyet se látott tőlem már több, mint 2 éve. Akkor kezeltek már.
A gyerekszülés nem célom,egyelőre nem szeretnék másik gyermeket most jó pár évig. Persze szeretnék majd kistesót a lányomnak,de nem most,majd szeretnék visszamenni dolgozni,ha lejár a GYED-em.
Tanulni sajnos nem tudok,úgy volt, hogy elkezdek egy sulit,de az új törvények miatti változások után,már nem tudom kifizetni a tandíjat. Én mindenképpen azt látom megoldásnak a problémára, ha kiszeretek a páromból és lesz erőm elhagyni. Úgy érzem ő csak lehúz engem érzelmileg és minden más téren. Pont olyan, mint az apukám, apukám se szólt hozzám. Én nem tudok úgy élni, hogy a párom, a gyermekem apja nem hajlandó velünk közös programokat csinálni, hogy nem tudunk este beszélgetni, nem tudunk közösen enni. Hogy nem kapok tőle érzelmileg semmit. Ő azon a véleményen van, hogy nekünk már gyerekünk van, nem vagyunk kamaszok, felesleges az ilyen gyermeteg dolgokkal foglalkozni. Én viszont úgy gondolom, hogy a kapcsolatban fent kell tartani a tüzet, attól, hogy gyermekünk van, még ugyanolyan nő és férfi vagyunk, mint azelőtt. Én úgy gondolom meg lehetne találni az egyensúlyt a szülői feladatok és a kapcsolatunk között, de nehéz, ha a másik fél ebben nem partner. Ha beszélünk a dolgokról, annyit mondd, hogy neki nincs problémája, ő szeret engem és szerinte nincsen gáz. Pedig elmondtam neki sokszor, hogy nekem nagyon fáj, hogy érzelmileg nem kapok tőle semmit, főleg, hogy úgy érzem a szívem lelkem kiteszem, hogy megfeleljek neki, külsőleg, belsőleg. És mégis ezt kapom :( És ettől lassan már elhiszem, hogy azért, mert ezt érdemlem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!