Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjemmel visszaléptünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel visszaléptünk a válástól, mindezt nagyon sérelmezi barátnőm, beszélni sem akar velem, olyan nagyot ártottam ezzel neki?

Figyelt kérdés
A problémája az ,hogy ő meg tudta lépni a válást ,mi pedig próbáljuk menteni a házasságot,persze nem biztos,hogy sikerülni fog a nehézségeket helyrehozni... de szeretnék benne bízni.
2013. okt. 21. 20:32
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Idáig kiadta a parancsokat,hogy meg kell szivatni nagyon így és így viselkedjek vele ,meg ne tudja hogy békülünk ,most pedig ő segít elválni.
2013. okt. 21. 20:54
 12/31 anonim ***** válasza:
42%
Nem lehet, hogy te bátorítottad a barátnődet a válásban annak idején?
2013. okt. 21. 20:55
 13/31 anonim ***** válasza:
54%

Azért viselkedett így, mert azt akarja, hogy neked ne legyen jobb. Tehát hogy te is el legyél válva, "egy szinten" legyetek. Gondolom erre már rákészült. Szerintem.

Vagy ideges lett hirtelen, mert már nem bírja nézni, ahogy tönkreteszed az életed. Írhatnál több infót is az okokról, mert így nem lehet eldönteni, hogy kinek van igaza...

2013. okt. 21. 20:56
 14/31 A kérdező kommentje:
Dehogy bátorítottam ,sőt kértem hogy okosan gondolja át ,elfogadtam a döntését.
2013. okt. 21. 20:57
 15/31 anonim ***** válasza:
56%
Nekem is van ilyen "barátnőm" aki egyben családtagom is így nem igazán tudom kizárni az életemből. De ami a lényeg, hogy ismerős a dolog csak más a szituáció. Ezt hívják irígységnek. Mert neki nem sikerült. Semmi köze hozzá, hogy te hogy döntesz. Remélem sikerül nektek!
2013. okt. 21. 20:57
 16/31 anonim ***** válasza:
66%

Ez egy nagyon nehéz kérdés mindkét fél részéröl.

Nekem is van két olyan nagyon nagyon jó barátnöm is, akik úgy vannak együtt partnerükkel, hogy az már nem egyszer megalázta és kidobta öket. A lányok minden alkalommal jönnek sírni ríni, majd vissza mennek a párjaikhoz. Èn ezen már túltettem magamt, és mindig mikor vissza mennek a párjaikhoz közlöm velük, hogy ha majd megint megaláz gyere nyugodtan hozzám sírni, mert én tudom, hogy meg fog megint történni, de ennél többet már a barátnöimnek nem tudok mondani.

Az egyiket 3x dobta ki a párja ugyan olyan megalázóan, és gonoszul szinte az utcára. Megmondtam, hogy ö jöhte hozzám bármikor, de a párját nem vagyok hajlandó többet látni, és ha azt akarja, hogy barátok maradjunk akkor jöjjön a párja(most már férje) nélkül, és közös programokon sem akarom a férjét látni.

2013. okt. 21. 20:58
 17/31 A kérdező kommentje:
Szerintem félt engem!
2013. okt. 21. 20:58
 18/31 anonim ***** válasza:
55%

Miért akartatok válni? Ez lesz a kulcs...

Szerintem félt, mert látta mennyit szenvedtél valami miatt.

2013. okt. 21. 21:01
 19/31 A kérdező kommentje:

Bizony szenvedtem... ezt kár tagadni ,a férjem az utóbbi idők megpróbáltatásai hatására mogorva ,ideges ember volt én pedig közönyös lettem,folyt a hidegháború.

A férjem beismerte ,hogy másképp kellett volna viselkednie ,szeretnék hinni neki ,magamon is próbálok változtatni,mert én sem vagyok hibátlan ,sőt !

2013. okt. 21. 21:08
 20/31 anonim ***** válasza:
49%

lehet nullázni, de menne még a kérdező sírni a barátnőhöz.

Nem mindig az a barát, aki mindenben támogat. Sokszor az őszinteség hasznosabb, akkor is, ha nem azt akarjuk hallani.

2013. okt. 21. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!