Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válsz/váltál el?
Hogy jutottatok el odáig, hogy nincs tovább értelme próbálkozni?
Válás után milyen lett a viszonyotok?
Árulják már el a nagy "jóban-rosszban" fanok, meg a többi, hogy miért szerencsétlen a pali? Átb..szta a másikat, az a minimum, hogy egyedül egye meg amit főzött.
Különben érdekes, ez a kérdés kb ugyanaz, és itt elhordtátok minden szarnak a nőt, hogy milyen szemétláda.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Most akkor, hogy is van ez? Vagy csak felszarvazott palik járnak ide kommentelni, vagy a szolgalelkű fehérnépek.
Akik itt szidják a kérdezőt: a házasság a jóban-rosszban mellett arról is szól, hogy ŐSZINTÉK vagyunk a társunkkal, nem verjük át, nem hazudunk neki, és nem teszünk olyat, amivel veszélyeztetnénk a CSALÁDOT. Na most a "kedves" férj pontosan ezt tette, nehogy már őt védjük. Ha együtt vették volna fel a hitelt, a feleség tudtával, akkor nem lenne jogos a kérdező felháborodása, így viszont teljesen az.
Náluk a jóban-rosszban már az elején elbukott.
azt mondta ha elmegyek arra az állásinterjúra, kiv.ri vkinek a hímtagját...
még utána fel is hívott....
ezek után jobbnak láttam, ha kiteszem a cuccait az ajtó elé.
Gyerekvállalásról beszéltünk, már az utolsó 2 doboz gyógyszer szedem, és utána abbahagytam volna, hogy akkor rámegyünk a gyerek projektre.
De így nem szeretnék gyereket.
Az a nagy helyzet, hogy további adósságokat vallott be (miután mondtam, ha még valami kiderül és ő elhallgatta, elválok), de azokat jogilag nem tudják tőle követelni.
Pl exe szüleinek tartozik, volt munkatársnak, volt legjobb havernak... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!