Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek menjek bíróságra, vagy várjak még, hátha az exemnek megjön az esze?
8 éves a közös lányunk, 5 éve váltunk el.
Gyerektartás nincs, nagyjából felezzük a költségeket. Ha veszek valamit, befizetem az ebédet stb akkor szólok, odaadja a felét. Láthatás is rugalmasan van már, megbeszélés alapján.
Úgy fél éve megismerkedett egy nővel, azóta kevesebbet is van a lányunkkal, most meg egy ideje nem hajlandó semmit fizetni, mert szerinte felesleges dolgokat veszek. Nem fizette ki a tankönyvek, a csizma, a téli kabát felét.
Ti mennétek bíróságra?
Amióta összeköltöztek, nem vitte el a lányunkat az apja magukhoz. Nem tudom, hol laknak.
Ez a nő kb 5x látta a lányom, nem vele fogok egyeztetni hogy mennyiért vehetek neki farmert vagy kabátot.
13-as, ne haragudj, de az új barátnőnek kéne ez esetben alkalmazkodni. Ez a kérdés a gyerek anyjára és apjára tartozik. Az új barátnővel fél éve van együtt, még nem a világ. De ha 10 éve lennének együtt, akkor sem a két nőnek kéne erről egyeztetni.
Ebben a helyzetben a véleményem megváltozott. Menj a bíróságra, mihamarabb. Nem tudom, mekkora igényeket támasztasz az exed felé, mennyi pénzt szoktál kérni tőle. De mindkettőtöknek jobb lesz, ha bírósági úton szabályozzátok a gyerektartást és a láthatást is.
Rendben igazatok van. Az egyeztetést elsősorban az apjával gondoltam, és azért gondoltam, hogy jó ha a nő is ott van, mert akkor nem tud utólag kavarni.
Belátom, tévedtem. Perelj, ha ennyire nem tudsz velük közös nevezőre jutni.
Nem volt ilyen, mondjuk nem is nagyon volt olyan amit meg kellett volna tiltanom neki.
Nagy szerelem volt, viszonylag hamar jött a gyerek, de együtt élni nem tudtunk.
Nem hiszem, hogy megjön az esze, ha ilyen könnyen el lehetett téríteni a gyerekétől ilyen rövid idő alatt.
Mennék a bíróságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!