Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha váláskor az anyuka beleegyezik hogy az apukánál legyen a gyerek, legkorábban mikor lehet ezt módosítani?
és mennyi idö telt el?
nekem pont most van olyan hogy az apuka 5 év utan kéri a gyereket,h hagy nevelhesse ö,amikor egy ft ot nem fizetett és nem is gondozta 5 évig.most a semmiböl elökerült.
NEM kell róla LEMONDANI!
Ideiglenes elhelyezés is van. Van ismerősöm akinél így lett elintézve a dolog. Más kérdés, hogy ha minden rendben van az apánál 2 év után is felesleges próbálkozni, hogy nálad legyen.
DE: van olyan láthatás, hogy minden másnap három óra, és felváltva a hétvégék.
Nem tudom honnan veszed ezt a kéthetente hétvégét.
Nem tudjuk hány éves a gyerek, lehet még gyesen van az anyuka.
Miért kell rögtön kígyót-békát kiabálni rá?
Csak információt, tapasztalatot szeretett volna szerezni.
"Váláskor az anyukának nem volt munkája és hajléktalan volt,"
Ahogy írod, most sincs...mi változott?
Azért írtam múlt időben, mert így tűnt legegyszerűbbnek megfogalmazni a kérdést.
Tehát: 2,5 éves a lányunk, engem nem vettek vissza dolgozni. Anyukám rákos, minden megtakarított pénzem neki adtam a kezelésekre, gyógyszerekre. A lakás a férjemé.
Úgy gondoltam, eljövök a lányom nélkül, keresek albérletet és munkát, addig meghúzom magam barátoknál. Aztán ha van lakás és munka, kérem a lányom felügyeletét.
Anyukádnál nem lakhatnátok?
Plusz kérhetnél ápolásit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!