Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? -a férjem most vallotta be hogy egy másik nő nem közönbös számára, de állítólag szeret, nem akar elhagyni engem se és a 3 gyermekét se!
Szuleid tudnak segiteni? Dolgozol? Gyerekek oviba es suliba jarnak mar? Ha igen, akkor minel elobb koltozz el tole a gyerekekkel, add be a valast, es a ferjed majd fizet a gyerekek utan gyerektartast (remelem dolgozik).
Hol eltek milyen hazban? Lehet hogy a gyerekekkel te a hazatokban maradhatsz? Vagy alberletben eltek?
Legy eros, kerjel segitseget, tudom hogy nehez a 3 gyerekkel neked egyedul, de meg nagyon de nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy igy eljetek. Teged csak megalaz, de boldogtalan vagy, sirsz, es ez tonkreteszi a lelked, az idegeidet. Az egeszsged tonkremegy igy, hidd el! A gyerekekrol nem is beszelve, nekik meg nehezebb a dolguk, szegenykeknek.
A ferjed egy undorito...stb. nem is ember, hanem egy allat! Ha nincs ratok mar szuksege, akkor miert nem all eled, es mondja ezt meg? Mert egy szemtelen, jellemtelen alak. Persze neki kenyelmes, es jo igy. Egy onzo, bunko alak. Valj el tole, inkabb a hid ala, mint egy ilyen szennyel egyutt.
13:08! De tudom énis lennék két fiúval és azt is tudom, hogy ez a férjemnek is tetszene. És ez a férfiaknak nem fáj, ez a pláne!! Sőt örülne neki, ha mégnagyobb szexuális örömöt élnék át íly módon! Egyébként énis nő vagyok és gyerekes és szerencsés, hogy olyan férjem van aki szavakba tudta önteni az érzéseit, ezáltal elfogadhatóbb ez az egész, ami másnak hercehurca és örökös fájdalom. Meglepődtél mi?
13:10. Téged meg akkor csalnak és az orrodig látsz, ha nő vagy. Azt hiszed a te palid különb a többinél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!