Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A nagyszülőknek is jár így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyszülőknek is jár így egy hétvége ha velük lakok?

Figyelt kérdés
Szerintem ezzel mindent elmondtam,holnap lesz a sokadik per már,kicsit kapkodok...

2013. okt. 9. 15:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Biztos az a legjobb a gyereknek, ha a 4-ből 3 hétvégén utazgatnia kell? Hogy tud így normálisan tanulni, barátokkal találkozni stb? Nem hiszem, hogy a nagyszülők külön hétvégét fognak kapni.

Így is úgyis utazik szerencsétlen,mert a férje családja meg itt lakik 8km-rel odébb!Nem egyszer volt,hogy hajnalban kellet pestre vinni,azért hogy a nagycsalád ki legyen és buszozzanak ,metrózzanak, vonatozzanak egész nap ide vissza!7végén meg hova tanuljon már?Nem tudom hány éves vagy,de én a 7 végi leckémet még pénteken összecsaptam.És szabadság volt!A barátai meg a rokonai itt vannak,ezért is szeretném a plusz még azt az 1 hétvégét!Amúgy meg az az otthoni lecke,hogy megcsinálja,az anyja kijavítja és azt kell lemásolnia.Ebből aztán tanul!Segíteni lehet,de nem csalni!Mi pl a fejbeli matekot szoktuk játékosan gyakorolni!A leckét oda se adja az anyja!Az is lehet,hogy amíg itt van megcsinálja helyette és csak lemásolja...az ottani "barátai" meg a minimax!

2013. okt. 9. 20:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha a nagyszülőkhöz viszed a láthatásokkor, mert ott laksz, akkor nem fognak plusz hétvégét megítélni.
2013. okt. 10. 05:55
 13/13 A kérdező kommentje:
De ha választási lehetőséget kínálok fel neki?Hogy vagy a 3 hétvége,vagy a 2 hétvége de az útiköltség felét fizesse ki?Egyikbe se fog belemenni,ha a felperesi oldalt kérdezem,ügyvéden keresztül!!!Így a bírok döntenek és látják is végre,hogy mire ment ki a játék az ő részéről!Sajna idáig fajult a helyzet,mert ő mániákus hazudozó és csak a pénz van a középpontban nála!Ezért muszáj vagyok ilyen apró trükköt bevetni!Nem hogy megegyeztünk volna,nagyon sok dologban!Inkább provokál és egyre többet,akar...na majd meglátjuk!Ha érdekel a végeredmény bárkit is az jelezze,mert most zárul le az 4-5 éves háború!/remélhetőleg/...a fellebbezés fő tárgyát,már akkor megnyertem amikor fogalmazták!Iszonyatos,hogy milyen gerinctelen módszerekhez nyúltak,még valami hekker is benne van tuti,mert amit írok akár az ügyvédemnek,vagy akárkinek,azt mind tudják de el is árulják magukat mindig...
2013. okt. 10. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!