Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyszülőknek is jár így egy hétvége ha velük lakok?
Biztos az a legjobb a gyereknek, ha a 4-ből 3 hétvégén utazgatnia kell? Hogy tud így normálisan tanulni, barátokkal találkozni stb? Nem hiszem, hogy a nagyszülők külön hétvégét fognak kapni.
Így is úgyis utazik szerencsétlen,mert a férje családja meg itt lakik 8km-rel odébb!Nem egyszer volt,hogy hajnalban kellet pestre vinni,azért hogy a nagycsalád ki legyen és buszozzanak ,metrózzanak, vonatozzanak egész nap ide vissza!7végén meg hova tanuljon már?Nem tudom hány éves vagy,de én a 7 végi leckémet még pénteken összecsaptam.És szabadság volt!A barátai meg a rokonai itt vannak,ezért is szeretném a plusz még azt az 1 hétvégét!Amúgy meg az az otthoni lecke,hogy megcsinálja,az anyja kijavítja és azt kell lemásolnia.Ebből aztán tanul!Segíteni lehet,de nem csalni!Mi pl a fejbeli matekot szoktuk játékosan gyakorolni!A leckét oda se adja az anyja!Az is lehet,hogy amíg itt van megcsinálja helyette és csak lemásolja...az ottani "barátai" meg a minimax!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!