Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A birosag amikor gyermekelhelyezesrol dont, akkor milyen sullyal nezi a szulok anyagi/erkolcsi lehetosegeit? Mondjuk, hogy van-e allasa? Tanulmanyai, stb.
Gyermekelhelyezes kerdesben megegyezni nem fogunk tudni.
A torveny azt mondja, hogy: "Ha a szülők a gyermekelhelyezés kérdésében nem tudnak megállapodni, a kérdésben a bíróság jogosult döntést hozni. A bíróság a gyermeket annál a szülőnél helyezi el, akinél a kedvezőbb testi, értelmi és erkölcsi fejlődését biztosítottnak látja."
A felesegem 12 eve haztartasbeli es fel sem tunik neki, hogy ami penzt hazaviszek, azert en kemenyen megdolgozom. Mindenert engem tesz felelosse. De ilyen apro-csepro dolgokert, hogy miert hagyom nedvesen a mosogatot, ha eloblitem a poharamat. Miert oblitem el e´gyaltalan? A papucsot allandoan hozza utanam. A kapcsolatunk romlandoban, amit persze egy masik ferfinek panaszol el. Elegge elkapattam szerintem. Lehet, hogy valnek. Mennyi esely van arra, hogy a gyerekeket en kapom meg es nem o? (F)
Persze, hogy van esélyed csak harcolnod kell, akár másodfokon is.
Itteni válaszolok nagy része elvált nő nyilván nem fogja azt írni,hogy nincs esélye a nőnek.
Ez egy nehéz kérdés, de el kell gondolkodnod azon, ha neked ítélnék,meg tudnád e oldani a felügyeletet. Mert ugye neked van munkád, oda be kell járni. A másik, gondolkodj el azon, hogy mennyire ismered a gyermeked? Ez ugye attól is függ, hogy mennyit vagytok együtt. Tudod e, hogy mit szeret enni, mire allergiás, ismered e a gyermekorvost, aki kezelni szokta, mikor beteg?
A gyermek nevelés a sok öröm mellett sok gonddal, problémával is jár. Gondold át, hogy ezt mind munka mellett betudod e vállalni? Persze a gyerkőcnek az lenne a legjobb, ha letudnátok ülni, és megbeszélni a problémátokat, hiszen neki mind két szülőjére szüksége van. Akár hogy is lesz, az legyen az első, ami a gyereknek a legjobb, mert ez róla jobban szól mint rólatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!