Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A birosag amikor gyermekelhely...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A birosag amikor gyermekelhelyezesrol dont, akkor milyen sullyal nezi a szulok anyagi/erkolcsi lehetosegeit? Mondjuk, hogy van-e allasa? Tanulmanyai, stb.

Figyelt kérdés

Gyermekelhelyezes kerdesben megegyezni nem fogunk tudni.

A torveny azt mondja, hogy: "Ha a szülők a gyermekelhelyezés kérdésében nem tudnak megállapodni, a kérdésben a bíróság jogosult döntést hozni. A bíróság a gyermeket annál a szülőnél helyezi el, akinél a kedvezőbb testi, értelmi és erkölcsi fejlődését biztosítottnak látja."

A felesegem 12 eve haztartasbeli es fel sem tunik neki, hogy ami penzt hazaviszek, azert en kemenyen megdolgozom. Mindenert engem tesz felelosse. De ilyen apro-csepro dolgokert, hogy miert hagyom nedvesen a mosogatot, ha eloblitem a poharamat. Miert oblitem el e´gyaltalan? A papucsot allandoan hozza utanam. A kapcsolatunk romlandoban, amit persze egy masik ferfinek panaszol el. Elegge elkapattam szerintem. Lehet, hogy valnek. Mennyi esely van arra, hogy a gyerekeket en kapom meg es nem o? (F)

2013. okt. 9. 14:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van esélyed csak harcolnod kell, akár másodfokon is.

Itteni válaszolok nagy része elvált nő nyilván nem fogja azt írni,hogy nincs esélye a nőnek.

2013. okt. 9. 19:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez egy nehéz kérdés, de el kell gondolkodnod azon, ha neked ítélnék,meg tudnád e oldani a felügyeletet. Mert ugye neked van munkád, oda be kell járni. A másik, gondolkodj el azon, hogy mennyire ismered a gyermeked? Ez ugye attól is függ, hogy mennyit vagytok együtt. Tudod e, hogy mit szeret enni, mire allergiás, ismered e a gyermekorvost, aki kezelni szokta, mikor beteg?

A gyermek nevelés a sok öröm mellett sok gonddal, problémával is jár. Gondold át, hogy ezt mind munka mellett betudod e vállalni? Persze a gyerkőcnek az lenne a legjobb, ha letudnátok ülni, és megbeszélni a problémátokat, hiszen neki mind két szülőjére szüksége van. Akár hogy is lesz, az legyen az első, ami a gyereknek a legjobb, mert ez róla jobban szól mint rólatok.

2013. okt. 13. 20:43
 13/13 anonim ***** válasza:
51%
@9: Az "elmebeteg nő" képe csak a leírásból jön le. Hogy mi a valós szitu, azt mi nem tudhatjuk.
2013. okt. 13. 21:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!