Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap egy veszekedés után a férjem fejéhez vágtam mindent, ami a kezembe akadt. Ilyenkor már jobb válni?
Hát most lehet csodálkozni, én neked adok igazat. Ugyanennyi ideje vagyok férjnél és 15 éve nem dolgozom. Soha nem lett felemlegetve. Nekem egy férfit ne zavarjon, ha nem dolgozom. (bár nem rajtam múlt)
Másik: ha egyszer nálad elszakadt a cérna, attól még nem kellene egy 25 éves házasságnak végetérnie. Nem értem, miért ide jöttél a kérdéseddel, miért nem vele beszéltél?
Egyáltalán, beszéltél vele?
Aztán azt sem értem, hogy van ez Mo-on....ha nincs munkád, a férjednek kell asszonytartást fizetni, itt, ahol én élek. Úgy tudom, ilyen otthon is van. Szóval, az egészet nem értem, végülis, de ettől még az a véleményem, hogy mindenki csinálhat NÉHA cirkuszt, amit megbán. Te is így látod, hogy hiba volt, de igenis vannak helyzetek, amikor kiborul az ember és nem tud gondolkozni. Akkor bocsánatot kér, megbánást mutat és békül, nem?
Beszélj vele, főleg, ha szereted.
Drágáim, a világon a nők fele nem dolgozik. Kettő: azt hiszitek, hogy egész nap a körmömet festem? Nekem mindennap hazajárnak ebédelni, vacsorázni, persze, tudom, nem Magyarország.
Három: nekem egy férfi... a férjem szeret én meg szeretem. Ilyen egy házasság. Ha nem teszel meg mindent a másikért, akkor az nem szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!