Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap egy veszekedés után a férjem fejéhez vágtam mindent, ami a kezembe akadt. Ilyenkor már jobb válni?
Az a baj, hogy az elképzeléseidet hiába akarod megvalósítani, ha ma Magyarországon még azok a masszőzök is napról napra élnek, sokan tönkre is mennek, akik 10-20 éve csinálják, kialakult vendégkörrel, szakmai tudással.
A megfelelő lépés az lett volna, ha a munkád mellett elkezdesz tanulni, mellékesben vállalni munkát, és csak akkor dobbantani, ha már van valami alapja a terveidnek. Sosem késő változtatni, de okosabban kellett volna, mert ennél a pályánál nem a 3 éves iskola számít, hanem a tapasztalat és az ügyfélkör. Ismerősöm pl. most egy sportboltban eladó, mert már éhenhalt volna, ha csak masszíroz. Szerintem keress munkát, dolgozz, és MELLETTE csináld az iskolát, ne önkénteskedj, hanem teremtsd meg a vállalkozásodhoz a tőke legalább egy részét.
Ahhoz képest, hogy közgazdász vagy nem igazán gondoltad te át ezt a dolgot. 1 év alatt beleölnéd a megtakarításotok felét, de talán ha 10 év alatt hozná vissza. Ugyanis ez egy nagyon telített szakma. Minden sarkon találhatnál legalább 1 embert, akinek ehhez hasonló végzettsége van és nem a szakmájában dolgozik.
Viszont a kérdéshez visszatérve: Én nem tűrném el az ilyen cigánykodást, hogy mindennel dobálsz. Ez nem egy brazil sorozat. Férjedet szerintem hagyd még kicsit és próbáljátok újból megbeszélni.
Off:
Mintha az en parom lenne..
Engem is gunyolt, utanozni probalt ha.sirtam jott hogy nyenyenyenye... Mint az ovisok... Aztan elborultam, hozzavagtam amit ertem, tomboltam a ruhait kiteptem a szekrenybol, hogy takarodj! Mikor nemet mondott megpofoztam...
Elnezest kert azt mondta eszhez ter... En mar ugy erzem hogy felesleges! Az igazi enje akkor jott elo mikor gunyolt sertegrtett es a lelkembe gazolt... Szerintem mi mar nem jovunk helyre... Vagyis en nem birom azt kimondani hogy nem haragszom azert mert megalazott! O a pofonjait amiket kapott jogosnak tartja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!