Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 15 év és három gyerek után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 év és három gyerek után szeretnék válni a férjemtől. Ő hallani sem akar róla. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pár hete vettem észre, hogy elhidegűltem a páromtól, van három gyerekünk 13, 11 és másfél évesek. Mikor szóbahoztam a válást azt mondta, hogy mindent megtesz azért, hogy ne váljunk el. Szerintetek mire gondolt? Nincs senkim egyszerűen ellaposodott a kapcsolatunk, párom nem akar elköltözni én meg a három gyerekkel nem tudok albérletet fizetni. Mit tegyek?
2013. szept. 30. 21:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%
Ez lehet a közös tértől is. Az ember olyan állat, akinek saját territóriumra van szüksége, és ha ez nincs meg, neurotikus lesz, és tévedésből azt hiszi, a területén tartózkodó valaki az oka ennek. Házban laktok vagy lakásban? Én megpróbálnám megoldani pl. házbővítéssel a szeparálódást.
2013. szept. 30. 21:31
 12/29 anonim ***** válasza:
85%
te akarsz válni és a fétjed költözzön el. jót kacagtam.
2013. szept. 30. 21:34
 13/29 anonim ***** válasza:
92%
Ha csak pár hete tűnt fel, hogy elhidegültetek, akkor nem is értem miért akarsz rögtön válni. Eddig nem volt lapos a kapcsolat vagy csak nem tűnt fel? A válás azért tényleg elég extrém döntés, és ráadásul három gyerekkel. Hogyan fogod őket egyedül eltartani? Mert azt remélem tudod hogy a férjnek csak a gyerektartás nem egyenlő az asszonytartással. A férjednek csak egy nem túl nagy összeget kell majd fizetnie a GYEREKEK KÖLTSÉGEIRE, a többit viszont neked egyedül állnod!
2013. szept. 30. 21:45
 14/29 anonim ***** válasza:
90%

Semmi bajom azzal, ha egy házasság kihűl, és a felek válni szeretnének. A nonszensz az, hogy te néhány hét után akarsz így dönteni.

Gratulálok.

Mit is jelent konkrétan, hogy elhidegültél a párodtól?

Mi vezetett ide?

Meg kéne beszélnetek. Ha lehet, inkább megjavítani tessék, nem rögtön eldobni.

2013. szept. 30. 22:00
 15/29 anonim ***** válasza:
87%

"Pár hete vettem észre..."

... az új kollégát?

...vagy az új szomszédot?

2013. szept. 30. 22:01
 16/29 anonim ***** válasza:
93%

Ellaposodott a kapcsolat? 15 év után?

Mivan?

Az eddigi 14 évben minden csodás és jó volt, de te pár hete úgy érzed, hogy ez "ellaposodott"...? Ha meg eddig sem volt jó, akkor mit sír a szád?

Mivan? Szerintem tuti kamu ez a kérdés, ezt így nem bírom most megemészteni.

2013. szept. 30. 22:08
 17/29 anonim ***** válasza:
92%
ÉS szerinted miből következik, hogy veled mennének a gyerekek? Illetve miért nem költözöl el te, ha terhedre van?
2013. szept. 30. 22:20
 18/29 anonim ***** válasza:
92%
15 év után pár hét alatt elhidegültél a párodtól, minden indok és ok nélkül a terhedre van és neki kellene elköltöznie? Miről beszélsz tulajdonképpen?
2013. szept. 30. 22:28
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora egy szép kamu ez a kérdés:D Ki az aki ennyire fuldoklik?:D
2013. szept. 30. 23:08
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Amikor két ember kimondja az igent, megesküdik, hogy joban-rosszban kitartanak. Te pàr hét utàn feladnàd az esküd?

De tudod mit? Tedd meg.

2013. szept. 30. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!