Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ez?
Figyelt kérdés
Mult héten a volegényelmmel készultunk bevásárolni. Elotte valo nap hívott az exfelesége, hogy el kellene vinni a gyereket az orvoshoz. Azt mondja, jo. megálltunk a ház elott a gyerek kiszaladt. az ex szalad utána és ordít rám,hogy: Mi az istent keres ez a szerencsétlen szar az autóban? Azonnal szálljon ki, igy hogyan uljek be? a válasz: ha nem tetszik nem kotelezo beulni, gyerekemért jottem, akit kulon nevelunk, de ha akarsz gyere. Ahoz meg hogy ki ul az autóban semmi kozod nincs.&utoljára beszéltél íhy a jovendobeli feleségemmel!Erre az ex: feladlak a bírosagra, ezt nem uszod meg!2013. szept. 29. 14:27
31/41 anonim válasza:
Én is kiszálltam volna a kocsiból meg a pasi életéből is. Nem kell nekem ilyen zűrös kapcsolat...
32/41 anonim válasza:
Szerintem az a csaj elfelejtette bevenni a gyógyszerét... Én a helyedben nem nagyon foglalkoznék vele hisz látszik, hogy nincs teljesen egyben ott a fejében...
33/41 A kérdező kommentje:
Hármasban semmiképpen nem akar menni vele, mert volt már rá példa, egész úton engem mocskolt. Kulonben is, olyankor a gyerek csak az apjához bújik, az annyját figyelembe se veszi
2013. szept. 29. 15:37
34/41 anonim válasza:
Kaptál egy kis ízelítőt, hogy mi vár rád a következő 15 évben. Sajnálom, hogy nem jöttök ki egymással, de legfőképpen szegény kisfiút sajnálom, hogy ilyeneket kell végighallgatnia. A békesség kedvéért a jövőben figyelnék rá, hogy kimaradjak az ilyen szitukból.
35/41 anonim válasza:
Üdv az elvált, gyerekes pasik világában! :D Ez volt az előjáték, az igazi szopás még várat magára, de készülj, mert amíg élsz, ez vár rád! De te tudod, mibe nyúlsz!
36/41 A kérdező kommentje:
Nem lesz ilyen tobbet, a jovoben kulon viszik orvoshoz a kicsit.
2013. okt. 1. 20:55
37/41 anonim válasza:
HAHAHA. Gondolod te. Ott fog az ex keresztbe tenni ahol nem is várjátok. Nehogy azt hidd, hogy mostmár csak szombaton viszitek és minden happy. Vagy nagyon naív vagy, vagy nagyon hülye. Tudod, hogy a párodnak van gyereke, tehát azt is értsd meg hogy ő mindig is fontosabb lesz mint te. Ha pedig miattad lesza.ja a gyereket, akkor menekülj, mert a te sorsod és leendő gyereketek sorsa is ez lesz! Tehát megszokod az ex feleségét vagy megszöksz. Mást nem tehetsz!
38/41 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,eleget foglalkozik velem, ne aggódj :) Nekunk is van már gyerekunk és rendesen torodik vele, o egy igazi apa. Mi nem állítunk e féle fontossági a sorrendet. Számára a családja a legfontosabb. Jovo hónapba lesz az eskuvonk, úgyhogy az ex sok mindent már nem tehet. Kevés o hozzám és o ezt tudja, a jovoben tudomást sem veszunk róla. Orulhet , hogy így vannak a dolgok, mert járhatott volna rosszabul is. Csak hát az eldrogozott agyával nem tudja felmérni a dolgokat.
2013. okt. 4. 09:27
39/41 A kérdező kommentje:
Nálunk a családban mindenki egyformán fontos, minket így neveltek és így is élunk.Az ex sosem élt normális családi életet, ugy élnek, mint a cigányok. rendetlenség, pia és még sorolhatnám.
2013. okt. 4. 09:37
40/41 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ne gondold hogy az esküvővel mindennek vége és éltek mint hal a vízben. Meg fogja keseríteni az életeteket. Lehet hogy nem hiszed el, de meg is tudja. Egyre többet fogtok vitatkozni. Mindig akkor támad mikor nem várjátok, azt hiszed vége és kezdődik előről. Ez így fog menni még fel nem nő a gyerek. Bíróságra, rendőrségre fog járni, ő ráér címszóval. Tudom, tapasztalat! Én is így álltam neki ahogy te. Csak már lassan 4 éve. Rettenet mit tudnak művelni, hidd el. Ha csendbe vagy az a baj, ha vissza szólsz egy utolsó szemét vagy, minek pofázol bele, semmi közöd az ő gyerekéhet, majd ezért is feljelent stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!