Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ez?
Fúúúj, csúnya, gonosz, ronda exfeleség!!!
Éljen-éljen, bátor, daliás vőlegény!
Gondolom te is tudod, hogy nem normális az ex reakciója, de neked ez nem elég! Neked az kell, hogy az egész GYK utálkozzon a nőn!
Hát kérdező, a vőlegényed cseberből vederbe ... te sem vagy százas.
Persze hogy undorító az ex viselkedése.
Páromnak is van 2 gyereke, de nem szólok bele a dolgukba.
tehát én amit tettem volna, kiszálltam volna az autóból, és hagytam volna hogy menjenek a dolgukra, ez az ő dolguk.
Én próbálok ezekből a dolgokból kimaradni.
te meg mikor így beszél veled, csak mosolyogj, ne szólj semmit.
Igen, nincs joga kiszállítani, igazad van.
De igaz a mondás is, okos enged szamár szenved.
Nem értem, most miért ne vihetnék hármasban a gyereket orvoshoz. Ha egy gyerek beteg, jó neki ha mind a két szülője ott van mellette.
Persze, ne járjanak családi programokra, de abban nem látok semmi rosszat, hogy a közös gyereküket együtt viszik vérvételre.
Tudtad, hogy párodnak van gyereke, akivel jár egy ex is. Tudtad, milyen az exe, mégis hozzá akarsz menni. Változni NEM fog, te döntöd el hogy ezzel együtt kell-e a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!