Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Normális dolog ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog ez?

Figyelt kérdés
Mult héten a volegényelmmel készultunk bevásárolni. Elotte valo nap hívott az exfelesége, hogy el kellene vinni a gyereket az orvoshoz. Azt mondja, jo. megálltunk a ház elott a gyerek kiszaladt. az ex szalad utána és ordít rám,hogy: Mi az istent keres ez a szerencsétlen szar az autóban? Azonnal szálljon ki, igy hogyan uljek be? a válasz: ha nem tetszik nem kotelezo beulni, gyerekemért jottem, akit kulon nevelunk, de ha akarsz gyere. Ahoz meg hogy ki ul az autóban semmi kozod nincs.&utoljára beszéltél íhy a jovendobeli feleségemmel!Erre az ex: feladlak a bírosagra, ezt nem uszod meg!
2013. szept. 29. 14:27
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
vagyis nem vitte- elírtam
2013. szept. 29. 14:59
 22/41 anonim ***** válasza:
67%
Nem normális! Nem csodálom, hogy elváltak! De legalább a párod megvédett! Ez jó! Csak az a baj, hogy ilyen balhék mindig lesznek, ha az exnek eleve ez a stílusa :(
2013. szept. 29. 15:00
 23/41 anonim ***** válasza:
48%

Fúúúj, csúnya, gonosz, ronda exfeleség!!!

Éljen-éljen, bátor, daliás vőlegény!

Gondolom te is tudod, hogy nem normális az ex reakciója, de neked ez nem elég! Neked az kell, hogy az egész GYK utálkozzon a nőn!

Hát kérdező, a vőlegényed cseberből vederbe ... te sem vagy százas.

2013. szept. 29. 15:03
 24/41 anonim ***** válasza:
82%

Persze hogy undorító az ex viselkedése.

Páromnak is van 2 gyereke, de nem szólok bele a dolgukba.

tehát én amit tettem volna, kiszálltam volna az autóból, és hagytam volna hogy menjenek a dolgukra, ez az ő dolguk.

Én próbálok ezekből a dolgokból kimaradni.

te meg mikor így beszél veled, csak mosolyogj, ne szólj semmit.

2013. szept. 29. 15:08
 25/41 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, tévedsz. A célom nem ez volt. Ha ismernél, tudnád. De látatlanban kissé merész dolog valakirol kijelenteni, hogy nem százas.
2013. szept. 29. 15:10
 26/41 A kérdező kommentje:
Vagyis utolso elotti.
2013. szept. 29. 15:11
 27/41 A kérdező kommentje:
15:08 Eleinte volt, hogy még elmentek egyutt. De már ideje lenne megszoknia, hogy már nemélnek egyutt. Elválltak, a gyereket kulon nevelik,semmi joga engem kiszállítani az autóból.
2013. szept. 29. 15:14
 28/41 anonim ***** válasza:

Igen, nincs joga kiszállítani, igazad van.

De igaz a mondás is, okos enged szamár szenved.

2013. szept. 29. 15:16
 29/41 anonim ***** válasza:

Nem értem, most miért ne vihetnék hármasban a gyereket orvoshoz. Ha egy gyerek beteg, jó neki ha mind a két szülője ott van mellette.

Persze, ne járjanak családi programokra, de abban nem látok semmi rosszat, hogy a közös gyereküket együtt viszik vérvételre.

Tudtad, hogy párodnak van gyereke, akivel jár egy ex is. Tudtad, milyen az exe, mégis hozzá akarsz menni. Változni NEM fog, te döntöd el hogy ezzel együtt kell-e a párod.

2013. szept. 29. 15:20
 30/41 A kérdező kommentje:
Nekem sem kotelezo menni, nem azt mondom. A párom kettesben is elmehetne az orvoshoz vele. Szombaton 9-tol 18-ig nálunk van. a bíroság szerint nem szukséges az anyja jelenléte, már majdnem 4 éves. ha láthatáskor elviszi, orvoshoz is viheti.ha legalább normális lenne a viszonyuk, de nem. Az exe állandóan mocskol mindket és az egész családomat. ha a gyerek nem lenne, rá sem nézne. Párom a bírosagon kijelentette,hoy bármikor segít a gyereknek, csak hát az ex korlátozza ebben.
2013. szept. 29. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!