Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az esetek többségében az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esetek többségében az anyának vagy az apának itélik a gyerekeket (pláne akkor ha az anya pszichiátriai beteg)?

Figyelt kérdés
Két gyerek van:egy 12 és egy 8 éves.

2013. szept. 27. 21:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

A kicsit is annak ítélik, akinek a nagyot, a gyerekeket a legritkább esetben választják szét. Nekem írtál privátot, az a baj, hogy azt írtad, hogy a nagy nem tudja eldönteni kinél szeretne lenni, márpedig ez súlyosan beszámít.

Ha a nagy azt mondaná ebben a helyzetben, hogy az apánál szeretne lenni, akkor kb. 90% esélyben megkapná egyrészt azért, mert elég idős a döntéshez, másrészt azért, mert az anyuka mentális egészségi állapota ingadozó és bizonytalan.

2013. okt. 11. 15:24
 22/23 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rosszul írtam a privátban, de a 12 éves gyerek az apánál akar lenni, a kicsi NEM tudja eldönteni...Bocsi
2013. okt. 12. 12:56
 23/23 anonim ***** válasza:

Vagy lehet én értettem félre. Figyelj, az anya mellen szól az, hogy sokszor nem elérhető és ez kiszámíthatatlanul történik. Ez igen nagy százalékban beszámít, mivel így nem csak a gyereknevelésre való alkalmassága kérdőjelezhető meg, hanem sajnos a munkahelye sem feltétlen biztos (ilyen kiesésekkel kevesebb potenciálja van a munkaerőpiacon), ami a megélhetést is veszélyeztetheti. Ez az oldala nagyon számít a bíróságnak, hiszen az elsődleges céljuk az, hogy a gyerekek egy BIZTOS, stabil környezetben legyenek érzelmileg-anyagilag - ezt egy mentálisan instabil anyuka sajnos nem tudja nekik biztosítani, akármennyire is ártalmatlan a betegsége.

Emellett a nagyot megkérdezik, és szinte 90%-ban annál helyezik el, akit megnevez, a kicsit pedig úgyszintén. Neki csak kis százalékban számít be a véleménye, mivel ilyen fiatalon még nem lehet reális rálátása a dolgokra. De mint írtam, testvéreket csak nagyon extrém helyzetekben választanak szét!

2013. okt. 12. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!