Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éve élek házasságban, párom nem törődik velem mintha nem is lennék! Ami annyit takar hogy, hozzám se ér,8 hónapja nem voltunk együtt, de még egy csók se volt! Igy kellene élnem?
nem értem...gondolom nem analfabéta néma nő a kérdező, és a "mindent megpróbáltam" alatt azt értette, hogy minden lehetséges eszközt bevetett a szent cél érdekében, hiszen ezért született neg a kérdés. Jó esetben. De kedves kérdező szólj ha tévedek.
Sajnos egy idő után nincs más út, mint lezárni a kapcsolatot. Nézz magadba: te mit szeretnél? Megértem, hogy belefáradtál, egy kapcsolat egyedüli fenntartása sok energiát felemészt. Én sajnos tudom. Igaz, mi pszichológus segítségével kikapaszkodni látszunk a gödörből.
Most biztos azon gondolkodsz, hogy itt egy 14 éves kapcsolat, és egy másik bizonytalanért kár lenne eldobni, meg kinek kellesz két gyerekkel, meg hasonlók. Akivel most együtt vagyok, ő hasonló cipőben járt, a férje egy éve nem nyúlt hozzá, bár előtte is csak 3-4 havonta! És egy év után már nem is érdekelte, külön szobába költözött...
Kollégák voltunk, és lefeküdtünk. Azóta persze nem tudta otthagyni a férjét, persze elvált, meg minden, de a két gyerek+17 év együtt szoros kötelék
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__48..
ez végül is annyira nem tartozik ide, de annyit még leírnék, hogy később beszélgettek erről a dologról, és azt mondta a férje(volt férje), hogy ha néha szexi fehérneműben az ágyon pucsítva várta volna, akkor nem így alakultak volna a dolgok. az tény, hogy a hölgy kissé konzervatív, és elzárkózó volt az ágyban, de én elég nyitott és tapasztalt vagyok, és már ő is másképp áll ezekhez a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!