Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megállapított gyermektartásdíj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megállapított gyermektartásdíj nem fizetése esetén rendőrségi feljelentés? Külföldön dolgozik a drága apukat, nem akar fizetni!

Figyelt kérdés
Elváltam a férjemtől közös megegyezéssel, ő kérte a fizetése 40%-át fizeti havonta a számlámra. Most közölte nem ad egy forintot sem. Mit tudok tenni? Ausztriában dolgozik, most állítólag 2 hét munka után 400 ezer forintot hozott haza, a gyerekeket hívogatja, de nem találkozik velük. Mindenről be akar számoltatni. Azt mondta ő nem fog nekem adni egy forintot sem, majd ő vesz a gyerekeknek ruhát. Nem érti meg, hogy itt nem csak ruháról van szó. Mit tudok tenni? Sajnos a munkáltató nevét nem tudom. Már magánnyomozón is gondolkodtam, de az nagyon drága lehet.
2013. szept. 25. 12:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Éppen most volt itthon, ígért a gyereknek cipőt, telefont stb... természetesen semmi nem valósult meg belőle. Feljött hozzánk, elvitte a telefonomat, amíg nem figyeltem oda. Én vagyok mindenért a hibás, meg természetesen a családom. Én fosztom meg mindentől. Azt mondta nem ad a lakásomba egy forintot sem, ő a gyerekeknek mindent megvesz. De a gyerekeknek sem vett semmit sem. Hétfőn megyek bírósági panasznapra, majd ott megmondják mi a teendőm. Az a baj, hogy külföldön dolgozik, azt sem tudom hol, így nem fogják tudni levonni. Meg a 40%-át én nem is várom el. Mondtam neki 200 eurot fizessen én nem követelem a 40%-ot.

2013. szept. 28. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!