Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem tudok elválni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elválni, mikor évek óta semmit de semmit nem kapok a férjemtől?

Figyelt kérdés
Se odafigyelést, se szeretetet, a szex nem jó, kommunikáció nulla - nem az én hibámból, én igyekszem minden téren, de semmi viszonzás .... az érdeklődésünk teljesen más és még sorolhatnám.... Ez így van sok sok éve, mindezek ellenére miért nem jutok el arra a pontra, hogy EL AKAROK VÁLNI? Egyszerűen nem tudom kimondani, MIÉRT???
2013. szept. 23. 14:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán, mert mindezek ellenére szereted. Vagy a megszokás. Vagy nem mersz váltani, félsz az ismeretlentől.
2013. szept. 23. 14:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan. Azért mert még szereted, még nem sikerült elszakadni tőle. Én is így voltam, évekig húztam a válást, nekem a vallás segített amúgy, hogy megértsem, ha az egyik fél nem akarja a házasságot megjavítani, akkor a másik cigánykereket is hányhat, akkor sem fog menni egyedül. Miután erre rájöttem, el tudtam engedni az egészet és el is tudtam költözni. Ez volt amúgy életem egyik legjobb döntése, mert ha ezt nem teszem meg, akkor nem ismerkedem meg a második férjemmel. :) Úgyhogy idő és idő, amíg rájössz, hogy nincs tovább. Utána tudod megtenni a lépéseket. Sok sikert!
2013. szept. 23. 14:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha vannak szüleid menj el hozzájuk pár napra, "pihennem kell" jelszóval. És akkor ott meglátod, hogy mennyire tudsz élni nélküle.
2013. szept. 23. 14:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Gyerek nincs?

Legjobb lenne pár napig EGYEDÜL lenni valahol- egy másik településen vegyél ki egy szobát és kapcsold ki a telefont, ne vigyél rádiót stb. Rajzolgass, írogass, zenélj, énekelj, sétálgass ligetekben, vagy szép városi utcákon. A válasz a kérdésedre megérkezik 3 nap alatt. Egyszerűen fogod tudni, mit kell tenned. Működik.

2013. szept. 23. 14:55
 5/9 anonim ***** válasza:

3-mas vagyok, 4-esnek igaza van. Én is így tudtam meg, hogy mennem kell. 3 hétre egyedül maradtam a lakásban, mert mindenki nyaralni ment (éppen akkor kezdtem dolgozni nem mehettem és amúgy se akartam, pont jól jött ki). Lényeg, h tök egyedül rájöttem, hogy de jó lenne így sok-sok hónapra míg nem találok egy igazi jólelkű férfit akivel kettesben élhetek és nem kell még 2 generációt hallgatni.

25/N

2013. szept. 23. 15:02
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
Mert bele vagy rohadva a meleg sz_rba. Én is majdnem 10 évig éltem ebben, aztán jött vki és 2 hét alatt eldőlt minden.
2013. szept. 23. 16:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és igen, azt hiszem mind igaz amit írtatok.... kár hogy nem vagyok kicsit erősebb...
2013. szept. 24. 09:59
 8/9 anonim ***** válasza:
kár, hogy azt hiszed, nem vagy kicsit erősebb...
2013. szept. 24. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Erős vagy csak félsz az újtól!
2013. szept. 26. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!