Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesegem akitol eppen valok elzarta az automat egy baratja garazsaban. Mit tegyek?
esetleg vigyél oda 2 kigyúrt havert és talán jobb belátásra bírjátok.
mindenesetre szerintem menj ki hozzá és mobilról hívd a rendőröket, hogy ellopták a kocsidat, itt vagy a közelében, szeretnéd ha kijönnének segíteni. egy próbát megérne, menj.
Bérelj egy autót és pereld be a havert.
Ha nála találják meg, neki kellene tudni bizonyítani, hogy nem ő lopta el. A lopás miatt neked plussz költséged keletkezik (autóbérlés), ezt is a perben be kell hajtani az ipsén. Ennyi. És máris nem tudnak bosszantani téged, lesz.rhatod, hol az autód, sokba lesz ez a fickóak és a nejednek. Ennyi.
Ezt akár meg is mondhatod nekik, és ha látják, hogy semmit se érnek el vele (nem bosszankodsz) és egy csomó pénzükbe is fog kerülni a móka, akkor sanszos, hogy meggondolják a dolgot. Ügyvéddel konzultálj és irány egy autóbérlés.
az utolso valaszolonak.sajnalom az ugyet.ugye nekem is hasonlo sajnos.nem tudom mit tegyek...en most jelentettem a rendorsegen de meg nem tettek semmit es mar lassan 3 hete nincs nalam az autom.
nem tudom h lehet egy ilyen helyzetben megbocsajtani egy apanak...
miert zarta el az autot?
1 hónapja nem csinál semmit a rendőrség.Bosszúból csinálja,mert utálja a páromat.Már a szakmában mindenütt keresztbe tett nekünk.De ezzel nem ér el semmit.Én szeretem a párom,36 évesen el tudom dönteni,kivel szeretnék élni.Ráadásul terhes is vagyok.
Remélem,lassan lépnek már a zsaruk,mert a gyerek ruhák is kellenek,nem szeretnék minden gyerek cuccot újra megvenni.Ja,a lakásomnak ő a hszonélvezője,úgyhogy én felkészültem,hogy költöznünk kell majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!