Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Felesegem akitol eppen valok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesegem akitol eppen valok elzarta az automat egy baratja garazsaban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
az auto az en nevemen van de a rendorseg tehetetlen amig idegen birtokon van az auto.
2009. nov. 6. 08:48
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

esetleg vigyél oda 2 kigyúrt havert és talán jobb belátásra bírjátok.

mindenesetre szerintem menj ki hozzá és mobilról hívd a rendőröket, hogy ellopták a kocsidat, itt vagy a közelében, szeretnéd ha kijönnének segíteni. egy próbát megérne, menj.

2009. nov. 6. 09:41
 22/32 A kérdező kommentje:
a rendorseg kint volt mar.szoltak nekik h adjak ki az autot a jogos tulajdonosnak azaz nekem.ok nem adtak,megbuntettek oket de majd a birosag dont.addig en meg megvagyok love auto nelkul ezt o is nagyon jol tudja.csak az maradt h kihozom a garazsbol,csak felek a kovetkezmenyektol.nevetseges dolgok ezek.jozan esszel meglehetne mindent oldani es nem serulne senki.
2009. nov. 6. 09:51
 23/32 anonim ***** válasza:
Nekem a következő jutott eszembe...a kocsit a a házasság alatt vettétek? Mert ugye akkor meg járni neki a fele. A más kérdés, hogy elvitte...de pl. a közös gyermek is, válás végéig bármelyik szülőnél lehet, hiszen mindkettőtöknek ugyanolyan joga van hozzá. Szóval ha házasság alatt vettétek akkor joga van hozzá. A kocsi meg csak egy ember nevén lehet.
2009. nov. 6. 09:53
 24/32 anonim ***** válasza:

Bérelj egy autót és pereld be a havert.

Ha nála találják meg, neki kellene tudni bizonyítani, hogy nem ő lopta el. A lopás miatt neked plussz költséged keletkezik (autóbérlés), ezt is a perben be kell hajtani az ipsén. Ennyi. És máris nem tudnak bosszantani téged, lesz.rhatod, hol az autód, sokba lesz ez a fickóak és a nejednek. Ennyi.

Ezt akár meg is mondhatod nekik, és ha látják, hogy semmit se érnek el vele (nem bosszankodsz) és egy csomó pénzükbe is fog kerülni a móka, akkor sanszos, hogy meggondolják a dolgot. Ügyvéddel konzultálj és irány egy autóbérlés.

2009. nov. 6. 10:36
 25/32 anonim ***** válasza:
ha bemész érte és semmi mást nem csinálsz csak elviszed, akkor nemhiszem h balhé lesz belőle, feljelenthet magánlaksértésért, de az ebben az esetben ha jól tudom csak egy szabályértési eljárás lesz, de szerintem nem fog pattogni azután hogy ellopta az autódat.
2009. nov. 6. 10:42
 26/32 anonim ***** válasza:
Ha az autót a házasság alatt vettétek tök mindegy kinek a nevén van közös tulajdon. Íg yő is azt tesz vele amit akar. Majd a vagyonmegosztásban eldől kié lesz. Így nem is lopta el, hiszen az ő tulajdona.
2009. nov. 6. 12:51
 27/32 anonim ***** válasza:
Erőszakkal visszaszerezni, asszonynak, barátnak nagy pofon
2009. nov. 6. 17:18
 28/32 anonim válasza:
Nálam az apám csinálja ugyanezt.Ott az autóm,nem férek hozzá,a zsaruk meg leszarják.Csak hála apám hülyeségének,levette a rendszámot.Erre fel az ügyészség dobta vissza a zsaruknak az ügyet,mert ez már bűncselekmény.Különben polgári per lenne.Most megint a zsaruk csücsülnek az ügyön 1 hónap alatt még mindig nem történt semmi,nekem meg kéne az autó.Ráadásul több szász ezer forint értékű személyes dolgom is bennt van a házban,az unokája cuccával.azt sem adja ki.Gonosz ember!
2009. nov. 10. 16:30
 29/32 A kérdező kommentje:

az utolso valaszolonak.sajnalom az ugyet.ugye nekem is hasonlo sajnos.nem tudom mit tegyek...en most jelentettem a rendorsegen de meg nem tettek semmit es mar lassan 3 hete nincs nalam az autom.

nem tudom h lehet egy ilyen helyzetben megbocsajtani egy apanak...

miert zarta el az autot?

2009. nov. 10. 16:42
 30/32 anonim válasza:

1 hónapja nem csinál semmit a rendőrség.Bosszúból csinálja,mert utálja a páromat.Már a szakmában mindenütt keresztbe tett nekünk.De ezzel nem ér el semmit.Én szeretem a párom,36 évesen el tudom dönteni,kivel szeretnék élni.Ráadásul terhes is vagyok.

Remélem,lassan lépnek már a zsaruk,mert a gyerek ruhák is kellenek,nem szeretnék minden gyerek cuccot újra megvenni.Ja,a lakásomnak ő a hszonélvezője,úgyhogy én felkészültem,hogy költöznünk kell majd.

2009. nov. 11. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!