Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Felesegem akitol eppen valok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesegem akitol eppen valok elzarta az automat egy baratja garazsaban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
az auto az en nevemen van de a rendorseg tehetetlen amig idegen birtokon van az auto.
2009. nov. 6. 08:48
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ennek semmi értelme. Ha odamész, ahol az autód van és kihívod a rendőröket, hogy tudomásod van róla, hogy a TE autódat odavitte a tettes, akkor elő fogják állítani a feltételezett gyanúsítottakat. Gondolj bele, ha egy betörő épp kirámol egy házat, leleplezik a rendőrök, az meg átugrik egy másik kertbe, akkor onnantól hagyják a fenébe az egészet? Mit hallgatsz el?
2009. nov. 6. 09:09
 12/32 anonim ***** válasza:
Szerintem se teljes így a történet...
2009. nov. 6. 09:14
 13/32 A kérdező kommentje:
nem hallgatok el semmit csak eppen nekem most kell az autom es nem akkor amikor majd a birosag kiadja nekem hetek mulva.a rendorseg kinnt volt es meglett buntetve a barat magantulajdon jogtalan elvetele miatt,viszont a rendorseg vegzes nelkul nem tehet semmit,nem lephet be idegen birtokra.
2009. nov. 6. 09:17
 14/32 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm ugyan ebben a helyzetben van. Ő elment a rendőrségre és keresik a kocsit. Az ő felesége is elrejtette valahová. Te még jobb helyzetben vagy, mert tudod, hogy hol az autó. A rendőrökhöz menny el minden féle képpen és hamar visszakapod a gépet.
2009. nov. 6. 09:18
 15/32 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha ebben a szent pillanatban akarod elhozni,akkor tényleg lehet valami önbíráskodás,vagy hasonló,de ha váltok,akkor gondolom van ügyvéded is ,hívd fel őt,csakúgy érdeklődev,ne azt kérdeze,betörjek az autómért?!
2009. nov. 6. 09:23
 16/32 A kérdező kommentje:
ettol felek en is.azt hiszem nem lesz mas valasztasom,a birosagra kell vinnem az ugyet.ettol szerettem volna megkimelni a gyerekeimet de sajnos a felesegem hajthatatlan.nem erdekli semmi csak az h ne megnehezitse szamomra a dolgokat.
2009. nov. 6. 09:28
 17/32 anonim ***** válasza:

Simán bejelented a rendőrségen, h ellopták a kocsidat és tudomásod van róla, h itt és itt megtalálható. Ha házkutatási parancs van akkor kimehetnek és ott meg is találhatják. Nem kell semmit egyebet közölni csak azt, h alapos okod van feltételezni ,h itt van a kocsi.

Egyébként ha ellopnak tőled és te visszalopod az nem bűn tudomásom szerint.

Ha pl. ellopják a biciklidet és te viszontlátod egy kocsma előtt letámasztva odamész és elviszed akkor az nem törvénytelen. Magánlaksértés lehet esetleg ha bemész a garázsba, de ha nem érnek tetten és elhajtasz a kocsival már mindegy, mert hogyan bizonyítják, h tényleg onnan vitted el?

2009. nov. 6. 09:29
 18/32 anonim ***** válasza:
és próbáltad már vhogy elhozni tőle? beszéltél az ürgével v vmi? Csak mert elég töketlen lehetsz ha ennyit se próbálsz meg. nem véletlen, hogy az asszony ki akar herélni, hisz tudja, hogy vevő vagy rá.
2009. nov. 6. 09:30
 19/32 A kérdező kommentje:
igaz.elvihetnem az autot de a rendorseg kint volt mar.tudjak hogy ott van autom.hazkutatasit meg csak birosag adhat ki.ok is arra vrnak h bemehessenek erte egy idegen birtokra.az pedig ugye nem egy nap.
2009. nov. 6. 09:32
 20/32 A kérdező kommentje:
persze h beszeltem a haverral nem adja ki inkabb bortonbe megy minthogy odaadja.varja a birosagi vegzest az sem erdekli sot arra varnak szerintem h torjek be erte igy meg valahogy bortonbe is kuldhetnenek...nem egyszeru
2009. nov. 6. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!