Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Felesegem akitol eppen valok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesegem akitol eppen valok elzarta az automat egy baratja garazsaban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
az auto az en nevemen van de a rendorseg tehetetlen amig idegen birtokon van az auto.
2009. nov. 6. 08:48
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
feljelentheted lopás miatt.
2009. nov. 6. 08:53
 2/32 anonim ***** válasza:

Miért lenne tehetetlen a Rendőrség?

Ha ellopta az autót, akkor igenis tehetnek valamit.

Mit mondtál a rendőröknek?

Valami itt nem stimmel...

2009. nov. 6. 08:56
 3/32 A kérdező kommentje:

a rendorseg addig nem tehet semmit ameddig az auto nem nala van hanem egy baratja garazsaban.birosagra kell vinnem az ugyet az viszont nagyon elhuzodna,nekem pedig szuksegem lenne az autora a mindennnapokban.

gondoltam ra h elhozom abbol a garazsbol de akkor en lennek a aki betor idegen helyre.

2009. nov. 6. 08:59
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
akkor jelentsd fel a barátját lopással, őt meg bűnrészességgel.
2009. nov. 6. 09:01
 5/32 anonim ***** válasza:
72%

Jelentsd fel a barátot lopásért!

Akkor már az ő saját birtokán lesz,onnan elvihetik,nem?

2009. nov. 6. 09:02
 6/32 anonim ***** válasza:

És azt meg honnan tudja a rendőrség, hogy nem a barát volt az, aki ellopta?! Ha már nála van...

Ez nem stimmel.

2009. nov. 6. 09:03
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Na úgylátom kemény válásod lesz. Beleakadtál egy olyan asszonykába aki, 10-20 év múlva is fát vág alattad. Ez amint látom nem zsarolás, hanem direkt szemétkedés.

Viszont mehetsz el a baráthoz és követelhjeted az autó kiadását és megfenyegetheted a rendörséggel, hogy lopás miatt feljelented. Ö nem védekezhet azzal, hogy barát bízta rá, mert köteles az autó tulajdonosának kiadni az autót.

2009. nov. 6. 09:04
 8/32 anonim ***** válasza:
ez a kérdező valszeg külföldi és ott lehet nem a magyar szabályok az írányadók, lehet tényleg nem törhetnek be más ingatlanához "csak úgy" a rendőrök. De ez nekem is furcsa, mert ez egy autó, ami a kérdező nevén van. Ha esetleg feltöri a birtokot és maga hozza el az autóját a felesége barátja feljelentheti lopásért???? És őt még megdicsérik, hogy "szépen tároltad az autót..." ?! :D
2009. nov. 6. 09:07
 9/32 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt én sem értem hogy a saját tulajdonodat miért nem segít vissza szerezni a rendőrség!Jelentsd fel a "kedves" barátot lopásért!
2009. nov. 6. 09:07
 10/32 A kérdező kommentje:
tudom h birosagi uton vagy feljelentesselaz megkaphatom autot de nekem sajnos most kellenne,nem tudok nelkule lepni semmit.a valas durvulasat sem szeretnem a ľ lanyom miatt.arra is gondoltam h bemegyek au autoert a barathoz es elviszem.lopas nem tortenik hisz az enyem.de betoresert mit kaphatok??
2009. nov. 6. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!