Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez h van váláskor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez h van váláskor?

Figyelt kérdés

Most a számlámon van közel 10 millió forint, az is úgy, h tudom igazolni, h munkahely utalta, mint munkabér.

Ha összeházasodunk a menyasszonyommal, aki még egy napot nem dolgozott, de van saját számlaszáma és egy év múlva elválunk akkor tényleg feleződik a pénz?

Mármint bukok 5 milliót?

2013. szept. 22. 19:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%

ma 19:13

Nő létemre mondom, hogy azért az automata gépbe bepakolni nem nehéz, vagy te még a patak parton mosol mint az ük szüleink? Egy normálisan vezetett háztartás meg főleg ahol gyerek sincs azért nem napi 8 órás munka, főleg nem a mai modern világban.

2013. szept. 22. 19:16
 12/21 anonim ***** válasza:
49%
Ezért nem jár egy eltartott gyermektelen nőnek semmi!
2013. szept. 22. 19:20
 13/21 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a legegyszerűbb, ha nem veszel el egy olyan nőt, aki még életében nem dolgozott. (Ez vonatkozik a férfiakra is.) Ha azért nem dolgozott, mert tanul, akkor tessék kivárni a végét, ha meg, mert nem akar, akkor meg azért.
2013. szept. 22. 19:22
 14/21 A kérdező kommentje:

És mi van akkor, ha mire válunk mondjuk 5 millió pluszban vagyok.

Én meg a válás előtt kiveszem az egészet és elhagyom pont véletlenül, micsoda pech.

Vagy elgépezem.

Akkor még nekem kell majd papíron hitelt felvennem, h kifizessem neki azt a pénzt, ami sose volt az övé?

2013. szept. 22. 19:26
 15/21 anonim ***** válasza:
86%
ha a párnád alá teszed, akkor is közös vagyon ...ha nem akarsz közös kasszán lenni az aszonnyal vagy ne ved el vagy legyen házassági szerződés...ilyen egyszerű...én mondjuk a ne vedd elre szavazok, mivel bízni nem bízol benne és tisztelni se tiszteled az írásod alapján...
2013. szept. 22. 19:26
 16/21 anonim ***** válasza:
93%

Igen, a házasságkötés napjától a válás beadásának napjáig szerzett vagyon fő szabály szerint feleződik. Lehet kötni házassági szerződést.

Miért nem fog dolgozni? Ha tudod, hogy csak htb akar lenni és neked ez nem felel meg, miért veszed el?

2013. szept. 22. 19:39
 17/21 anonim ***** válasza:
76%

1. A házasság ALATT MINDEN jövedelem és MINDEN kiadás közös, feleszödik válás esetén. (Kivétel a személyre szóló ajándék és az örökség - természeresen bizonyítva)

2. Ha a feleséged egyetlen fillért sem keres, te meg havi 10 milliót, akkor is jár neki ennek a fele. VAGY nem házasodsz meg, VAGY elöre íratsz házassági szerzödést, ami szerint mindenki csak a saját jövedelmét viheti válás esetén.

3. "Én meg a válás előtt kiveszem az egészet és elhagyom pont véletlenül, micsoda pech.

Vagy elgépezem."

Ha ezt BIZONYÍTANI tudod, akkor lehetséges, de csak bemondásra nem fogadják el és csalásnak fogják minösíteni. Ilyen esetben nemcsak ki kell fizetni az "eltünt" pénz felét, de még meg is büntetnek.

2013. szept. 22. 19:43
 18/21 anonim ***** válasza:
68%
Húzzunk dolgozni? Vasárnap este? Te beteg vagy :-)
2013. szept. 22. 19:44
 19/21 anonim ***** válasza:
90%

legközelebb ügyesebben kamuzz, mert így csak lejárattad magad (vagyis az állítólagos kérdezőt) a nem létező érzelmi intelligenciáddal.

és mint utóbb kiderült, nem csak az érzelmi hiányzik.

2013. szept. 22. 19:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez nem sovinizmus volt. Ez a valóság volt amit leírtál. Mellé lőttél. :D
2013. szept. 22. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!