Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha válás van a környezetetekben, ti beleszóltok? Csak nekem furcsa ez a sok "jótanács"?
Válunk a férjemmel. Én költöztem el, mert kétszer megcsalt (én kettőről tudok).
A barátok próbálnak meggyőzni, hogy fogadjam vissza. Mert szegénynek milyen rossz, mennyire megbánta, biztos nem teszi meg újra, gondoljak a gyerekekre, ne legyek önző stb. Én nem értem ezt.
Az ő családját még úgy-ahogy, félnek hogy kevesebbet lehetnek majd a gyerekeinkkel. De a közös barátok? Miért az ő oldalára állnak? Miért én vagyok a rossz, aki miatt szétmegy a család?
Én bele nem szólnék, maximum elmondanám a véleményem ha kikérnék. Pl. ha valaki 2 megcsalás (vagy akár egy...) után vissza akarná fogadni a férjét, akkor egész biztosan ellene javasolnék.
De kéretlenül szerintem udvariatlanság beleszólni mások dolgába. Egyébként a férj barátairól van szó? Mert tőlük nem lenne meglepő. De szerintem épeszű nő, anya ilyet nem tanácsol, hogy a gyerekek miatt fogadd vissza a csaló férjet.
Ne vedd magadra, nem te vagy a rossz. Egy ilyen ember nem érdemel meg téged vagy a családot - erre akkor kellett volna gondolnia, amikor más nőt kezelgetett.
Teljesen igazad van, de sajnos az is igaz, hogy az emberek nagy többségére jellemző, hogy imádnak mindenbe beleszólni. Nem csak a válásba, hanem a gyereknevelésbe, az öltözködésbe, a főzési szokásokba, hogy mivel töltöd a szabadidőd.
Jobb lenne a világ ha nem így lenne, de sajnos ilyenek vagyunk mi emberek.
Én is csak akkor mondanám el a véleményemet, ha kérdeznék, kivétel ha a legjobb barátnőmről van szó. Akkor akkor is elmondom, ha nem kérdezi...
Én nem mondanám egyértelműen, hogy hagyja el a férjét, de az biztos, hogy miután elhatározta magát beszélgetnénk egy nagyot, hogy biztosan így lesz-e a legjobb. Az egy dolog, hogy szerintem ennyi megcsalást értelmetlen megbocsátani, de nem mindegy, hogy ő hogy látná a dolgot. Akárhogy is dönt én mellette állnék és támogatnám (ettől még véleményem lehet, amit persze nem erőltetek rá, de nem árt ha tudja).
Amikor ilyeneket vágnak a fejedhez, akkor mondd el, hogy ez a ti kettőtök ugye, kétszer már megcsalt, nem várod ki a harmadikat. Ha annyira tartott volna attól, hogy milyen rossz lesz neki egyedül, akkor ez miért nem jutott eszébe mielőtt összefeküdt valaki mással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!