Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ilyenkor valaki segit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

H.erika kérdése:

Ilyenkor valaki segit?

Figyelt kérdés
Befogadtam a csaladomba es ez a hĂĄla . Csak h tanuljatok belĂľle! nyolc eve ferjhez mentem hozza befogadtam a csaladomba. Most valok tĂľle es kirak a gyerekkel mert van pĂŠnze . Aggresziv pszihopata nem mehettĂźnk sehova a barataim nem jĂśttek mert o itt van. Megvert tĂśbbszĂśr is de a rendĂľrsĂŠg nem csinal semmit mert zĂĄrt ajtok mĂśgĂśtt tĂśrtĂŠnt! Ez magyarorszĂĄg . Egy kĂŠrdĂŠsem van csak ti mit tennetek?
2013. szept. 7. 04:36
 1/6 anonim ***** válasza:
A billentyűzeteddel mi a helyzet :O ? .... Nem ragozom,röviden tömören,én ilyen agressziv emberrel nem élnék egy percig sem ,a válóperen találkoznék vele kizárólag,egyébként úgy eltűnnék az életéből mint a huzat !!!
2013. szept. 7. 06:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem nekünk kell ebből tanulni, hanem Neked.

Ha pszichopata állat, akkor örülj, hogy megszabadulsz. Ne várj tőle racionális gondolkodást.

A verés után miért nem vetettél látleletet ? Miért nem jelentetted fel ? Ha nem vetetsz látleletet, a rendőrség valóban nem lát be a zárt ajtók mögé, Neked kell kitárnod. Okosan kellett volna csinálnod, hogy rá tudd bizonyítani. Gondolom évek alatt lett ilyen, már az első percben nem kellett volna hagynod a zsarolását, erőt adtál neki azzal,hogy nem léptél le tőle.

Most itt a lehetőség, mentsd a gyerekedet és magadat is, költözz és válj. És ne felejtsd el gyerektartásért perelni. Erőt és kitartást kívánok, szükséged lesz rá, de ennél csak jobb lehet az életetek a gyerekkel.

2013. szept. 7. 06:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha te fogadtad be őt (tehát hozzád költözött), akkor nem rakhat ki. A házasság előtti tulajdonod most is a tiéd, bármennyi pénze van.

A dologból pedig valóban neked kell tanulni. Semmit nem kell évekig tűrni, az első agressziónál lépni kell.

2013. szept. 7. 07:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Mindenki önmaga építí fel a családját, és a családja olyan mint önmaga.

Az hogy igy élsz, masszívan a te hibád.Mert a család mindig is a nő feladata volt, a benne lévő férfi meg olyan, mint..

2013. szept. 7. 09:39
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves mindenki!

Voltam látleleten de a rendőrségen azt mondták ők elküldik a biróságra a feljelentéssel együtt és majd valamikor lesz belőle tárgyalás ahol ugyse tudom bizonyitani hogy ő volt!

a ház az enyém marad de ő nem fog elköltözni onnan mert szerinte ő a tulajdonos!

és végül a család:egy normális családban a férfi dolgozik mint az állat és a nő délután otthon van a gyerekkel,én hajnali ötkor elmentem és este hatkor értem haza mosogattam,takaritottam miközben ő heti két ÉJSZAKÁT dolgozott és csak főzőtt!jó csinálta a ház körül is dolgokat de inkább kupit mint rendet!én 54 kg vagyok ő 110 és kidobó!!

2013. szept. 7. 18:22
 6/6 A kérdező kommentje:

ja és tanultam belőle!!!!

soha ne bizz meg senkiben!!!

2013. szept. 7. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!