Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem válni akar és nemtudom, hogy kérhetek e tartásdíjjat, mivel nekem csak 27000Ft a jövedelmem? 31 éve vagyunk együtt, sajnos nemtudok dolgozni menni mert nincs hova.
Ezt egészen pontosan "Házastársi tartásdíj"-nak hívják (mivel az elvált férj is jogosult rá adott esetben) :
Itt részletesen elolvashatod, melyek a feltételek, hogyan kell intézned.
0:31 azért 30 év 1 fél élet után a beteg leszázalékolt asszonyt otthagyni na az igasságtalanság. Pláne nem ha a férj talált 1 fiatal ribit aki a péztárcáját akkarja.
Igen a forditva történik akkor is ez a véleményem.
De nem értem, hogy most miért kellene fizetnie a férjnek?? Most tartsa el egész életén keresztül csak mert a nő szerencsétlen és nem tud dolgozni? Nehogy már ne találjon munkát! Lusta vagy dolgozni vagy mi az, hogy nincs hova menni dolgozni? Mennyire hülyeség lenne, ha válás után a férjnek kötelessége lenne eltartani a volt asszonyt, csak mert annak nincs pénze! Hogy mennyire nőpárti ez a qrva világ!!!!!!! Váláskor a gyereket is mindig a nő kapja, olyankor is amikor a férfi jobban megérdemelné!!! Sőt, a nőnek ez természtes, mert hát ő az anya... Na és?? Ugyanannyira az apá is a gyerek. Annyira utálom a feminista nőket!!!
Ja és mielőtt jönnének a hozzászólások, hogy biztos nem volt még nőm, stb, én is nő vagyok.
Beteg leszázalékolt asszony? Hát azt meg honnan vetted?
Akkor is hülyeség. A gyerektartás az egy normális dolog, de a VOLT házastársat pénzelni? A házasságból akkor szoktak kilépni, ha nem működik. Ha utána egy kis ribanc szedi el a pénzét az is a férfi dolga. Mivel jobb az a férfinak, ha a volt asszony szedi el?
Akkor is azért akar kilépni, mert már nem jó. És akkor megszabadul a házasságtól, de azért tartsa már még el a volt nőt.
Se nem a gyereke, se nem a rokona, annak idején összeházasodtak valami miatt, ami már nincs, akkor miért kellene eltartani neki? Úgy is kiveszi a részét az együtt összeszedett dolgokból, gondolom a fele jó lenne, igaz, hogy jövedelem az alig van, de hát akkor is a fél életem, meg izé, meg ha többet kap is, mint amennyit beleölt, még a havi utalás is kéne utána, mi?
És én is nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!