Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ezek után még próbálkozzak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után még próbálkozzak?

Figyelt kérdés

férjemmel több éve együtt élünk, viszont az utóbbi kb egy évben valami megváltozott..

elhidegültünk egymástól, sokat veszekszünk.. próbáltuk helyrehozni, de nem sikerült.

mára már elég sok a probléma, és ő azt mondja hogy hagyjuk a kapcsolatunkat inkább váljunk el még gyerekvállalás előtt.. én is ezt érzem sokszor, de közben pedig szeretem is és nem szeretném eldobni ezt a 9 évet. főleg hogy mi is benne vagyunk a korban.

mondtam hogy próbáljunk meg terápiára elmenni de nem hajlandó nem hisz benne.

beszélgetni nem igen akar a problémákról...

de akkor így hogy?

pedig amúgy jó páros vagyunk, hasonlóan viccesek, mentalitásuak...

mit tegyek? tanácstalan vagyok...

a szerelem még megvan, de az biztos, hogy nagyon kihült a kapcsolat...

köszönöm előre is...

30/n

2013. aug. 29. 08:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Sajnos, ahhoz hogy helyre hozzátok, két fél szükséges. Ha ő ebben nem partner, akkor nem tudjátok helyre hozni.

Miért romlott meg a kapcsolatotok? Milyen problémák vannak?

2013. aug. 29. 09:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Ne maradj vele kizárólag csak azért, mert már 9 éve együtt vagytok! Én 12 évig voltam valakivel és sokáig úgy gondolkodtam, mint te. De aztán egyszer felvetődött bennem a kérdés, hogy akarok-e egy gyereket ilyen ingatag kapcsolatnak kitenni? Remegő lábakon nem fog megállni semmi, márpedig nálatok már nagyon remeg, az írásodból ez látszik! A gyerek nem old meg semmit, nem azért jön a családba, hogy rendbe tegye a házasságot, sőt, csak nehézségeket hoz, hiszen több problémátok lesz, mert hatalmas felelősség.

Gondold végig, hogy a hátralévő életedet ilyen lelki állapotban akarod-e leélni!?

2013. aug. 29. 09:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Nehéz egy kivülállónak megmondani, hogy próbálkozz vagy sem, de amiket leírtál, azok alapján én kilépnék a kapcsolatból. Ha már a párod azt mondja, hogy hagyjátok az egészet és váljatok el, akkor ő már feladta, vagy legalábbis nem nagyon érdekli ez a dolog. Talán ez esetben nem kéne teperned, hogy megmentsd a kapcsolatot.

Igen, benne vagy a korba és nőként gondolnod kell arra, hogy mennyi idő lesz mire újra komoly helyzetbe kerülsz valakivel, hogy lesz-e elég időd, hogy gyereket vállalhass... ez igaz, de emiatt akkor se maradj egy ilyen semmilyen kapcsolatba, egy élet (vagy téged) unt férfival. Azért van még időd, bőven van még tíz éved. Lépj ki a kapcsolatból, szánj időt a tested, lelked regenerálására, változtasd meg kicsit a környezetedet, vagy költözz el ilyesmi.. Egy idő után beindul az új életed és biztos vagyok benne hogy találni fogsz olyan férfit, aki kellően szeret és értékel. Hajrá!

2013. szept. 4. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!