Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Beleszerettem valakibe, szeretnék elválni, de a férjem könyörög, hogy ne váljunk.
Már van 2 gyereked!!És velük mi lesz?!Komolyan,a mai világban már senki sem gondol a gyerekekre???!!
15/L
Ne bántsátok már... Könyörgöm, itt állandóan mindenki arról beszél, hogy ha valaki szerelmes lesz, akkor az a gerinces, ha előbb lezárja a régi kapcsolatát, és utána kezd bele az újba... Ez így is van...
De a évekig tartó monotonitásból kinek ne lenne elege? Ha nincs meg köztük a férjével az a bizonyos szikra, akkor úgyse mennek egymással semmire... Mindenki boldog akar lenni, és mindenkinek jár a boldogság, sztem a kérdező sem tudta előre, h rá fog találni egy ilyen szerelem!!!
"Ne bántsátok már... Könyörgöm, itt állandóan mindenki arról beszél, hogy ha valaki szerelmes lesz, akkor az a gerinces, ha előbb lezárja a régi kapcsolatát, és utána kezd bele az újba... Ez így is van...
De a évekig tartó monotonitásból kinek ne lenne elege? Ha nincs meg köztük a férjével az a bizonyos szikra, akkor úgyse mennek egymással semmire... "
Természetesen, de ott általában arról van szó, hogy valami ELROMLOTT (valamelyik vagy mindkét fél hibájából). Nade itt semmi nem romlott el, tartják a színvonalat amiben megegyeztek és amit elfogadtak életükként, amikor barátságra házasságot kötöttek, józan ésszel. Annyi változott csupán, hogy a kérdező meggondolta magát és most kilépne, ráadásul a nagy ismeretlen miatt (mi van, ha a kollégával nem működik? Mert nagy ennek is az esélye ám).
Azoknál szerintem teljesen más a helyzet, akik hosszú próbálkozás, szenvedés után mégis elhidegültek egymástól és a kapcsolat egyértelműen működésképtelen. De hogy egy eleve hideg fejjel, szerződésszerűen kötött házasságból akar kilépni egy fellángolás miatt, az banális, lévén hogy ő maga vállalta fel az ilyen helyzetek eshetőségét is, amikor szerelem nélkül házasodott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!