Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megint hazudott! Mit tegyek, adjak még egy esélyt? Egy utolsót?
Figyelt kérdés
Most derült ki egy több mint 10 hónapos hazugsága! Nem tudom meddig bírom még! Meddig van még új esély?2013. aug. 13. 19:55
11/13 A kérdező kommentje:
számlákat nem fizette (mielőtt megismertük egymást) (illetve vett saját nevére másoknak, akik nem fizették később) 1. tartozás jött, kifizettük, azt mondta nincs több. 2. Jött még egy jelentősebb összegről, azt mondta tényleg nincs több, ekkor már házasok is voltunk. . 3. Pár napra rá, jött még egy. Pechére ezeket mind én vettem át a postán, tehát tudtam róla. 2. ról most találtam már hamarabbi felszólításokat, amiket megpróbált előlem eltitkolni. Kétszer is felszólították. Exének írogatott, de nem találkoztak. Még nagyon a kapcsolat elején voltunk, ezért megbocsájtottam.
2013. aug. 14. 15:24
12/13 JulesM111 válasza:
Adj neki, naná, 4-5 alkalom nem volt elég, arra, hogy hülyének nézzen? Most öszintén, a második alkalomnál miért nem vágtad ki, mint macskát sz@rni? Mégis mi tart össze benneteket? Szimplán ennyire hülye vagy, esetleg anyagilag azért nem rossz a srác?
13/13 anonim válasza:
Ez nem olyan dolog, hogy meddig van még új esély. Neked kell érezni, hogy bírod-e még, szereted-e még, meg tudod-e bocsájtani. Ha nem, akkor sajnos nincs mit tenni. Neked kell tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!