Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti hogyan viseltétek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan viseltétek el anyukátok új "pasiját"?

Figyelt kérdés

Röviden annyi a sztori hogy a szüleim nem rég váltak el és éppen hogy megszoktam a helyzetet anyunak lett egy új párja.

14/L

2013. aug. 13. 16:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Békülj ki a helyzettel, nem tehetsz mást, anyád sem vonulhat apáca zárdába...
2013. aug. 13. 16:37
 2/19 anonim ***** válasza:
Egyszerűen elkerültem, addig amíg hozzá nem szoktam az új helyzethez. Aztán amikor ez megvolt, akkor szép lassan elkezdtem megismerni, és most úgy gondolom, hogy egész jól megvagyunk egymással. 16/L
2013. aug. 13. 16:40
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne úgy gondolj anyukád barátjára, mint pót apára, hanem mint barátra, és meglásd jó lesz. Anyukádnak is kell a társ, mint ahogy majd apukádnak is lesz valakije. Ettől téged még ugyanúgy szeretnek. Az újdonsült családtagok is nagyon megfognak szeretni téged, ha nem leszel undok velük.
2013. aug. 13. 16:49
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én pozitívan állok a helyzethez és aranyos vagyok vele csak anyu teljesen meghülyült tényleg olyan lett mint egy rossz tini ha nem hívja a srác már hisztizik meg tiszta depi..:s
2013. aug. 13. 16:52
 5/19 anonim ***** válasza:
az én anyám is így van ezzel.:)
2013. aug. 13. 16:55
 6/19 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam hogy nem csak az enyém ilyen:):D
2013. aug. 13. 16:57
 7/19 anonim ***** válasza:
úgy szintén!:D
2013. aug. 13. 16:59
 8/19 anonim ***** válasza:
Te is ilyen leszel :P
2013. aug. 13. 17:12
 9/19 A kérdező kommentje:
Lehetséges:D Sőt nagyon is valószínű mert én tisztára olyan vagyok mint anyu:$ Aztán majd a lányom fog nyafogni hogy "úristen az anyám mint egy tini":D
2013. aug. 13. 17:20
 10/19 anonim ***** válasza:
Az én szüleim is nemrég váltak el és anyámnak új pasija lett és már összeköltöztünk és megvagyok.. Nem értem mit kell rajta problémázni.. Apámmal úgyanúgy tartom a kapcsolatot interneten (közbe még azjött hogy kiköltöztünk külföldre) és hát mikor hazamegyünk persze hogy elmegyek hozzá is :)
2013. aug. 13. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!