Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házimunka megosztás, nemek eltávolodása egymástól. Így lenne?
Én meg az abszolút egyenjogúság híve vagyok.
De ha ez nem jön össze, és a nőnek itt-meg ott van a helye, mint valami őskorban, akkor oké, de a pali hozzon haza legalább két fizetést, hogy ne legyenek anyagi gondok. Akkor majd lesz főzés, mosás, takarítás, gyereknevelés.
Hál Istennek nincsenek problémáim. Viszont jókat derülök, amikor jön egy-egy idióta kérdés, hogy a nő dolgozik, otthon mindent megcsinál, az "ura" hazaesik este 10kor meló és kocsma után, és akkor semmi törődés, vagy egy köszönöm...
Én amondó vagyok, hogy fontos lenne a házimunka megosztás. CSakhogy, itt a példa amikor a férjem reggel 6-kor indul és jó esetben fél 7-re van itthon. Én két gyerekkel vagyok gyeden. Nyilván örülnék neki, ha többet segítene, hisz lóg a nyelvem a fáradtságtól, de még így is örülhetek, hogy azt az icipici időt , amit itthon tölt, nem s'gg vakarással tölti, hanem azért csinál ezt-azt.
És bevallom, vagyok olyan önző, hogy én is szeretnék néha leülni pihenni, hiszen per pillanat nekem olyan nincs vagy nagyon-nagyon ritkán van az életemben, azt mondtam a féjremnek, ha visszamegyek jövőre dolgozni, akkor tuti hogy vagy heti 2x takarítót fogadok, vagy hordatjuk a kaját (vagy esetenként is-is), valamint veszünk mosogatógépet, idővel lecseréljük a mosógépet szárítósra és esetleg beújítunk egy autómata porszivóra is.
Nem vagyok lusta, sőt kimondottnak háziasnak tartom magam, de per pillanat rabszolgának érzem magam és a kettő szerintem nagy különbség!!!
Viszont nem vagyok hajlandó így leélni az életemet, tehát ha a sok munka miatt nem tud/nem akar többet segíteni, akkor ílyen módon teremtsük meg magunknak a közös szabadidőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!