Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék válni de a férjem nem akar tudomást venni róla. Egyszer kijelentette mehetek, de a gyereket nem vihetem sehova. Amíg nincs végzés kinél lehet a gyermek?
elöször is meg kéne egyeznetek mert a pereskedés többszáz ezer forint peres tárgyanként.
gyermekelhelyezést kell kérni. ilyenkor a bíroság a gyerek érdekeit nézi.
ha a szüleidnél biztos a lakhatás, megfelelö a lakás, ház. (pl van külön szobátok esetleg egy külön lakrész is) maga a ház is megfelelö a gyerek nevelkedéséhez. te nem iszol, nem vered a gyereket, nem kábítozol, akkor neked ítélik.
addig mindegy kinél van, ilyenkor nagyon figyelj oda ha elköltözöl apa el ne lopja (igaz ha ezt megteszi soha nem adják neki a gyereket)
szerintem ez felöletek még csak vagdalózás, "elválok" "jól van menny de a gyerek marad" szóval üljetek le ha válni akartok normálisan.
küldj el a gyereket egy rokonhoz nyaralni 8ahova máskor is szokott menni, pl nagyi, nagynéni) és akkor ülj le vele, ha kiborul és nem tudtok az egyröl a kettöre lépni akkor aludj valakinél (rokon, barátnö) és menj vissza másnap megint beszélni, addigra lehet lecsillapodik.
Pl a férjemnek mikor megmondtam hozzám vágta a gyürüt és mikor egy hét múlva lecsillapodott akkor már normálisan megbeszéltük és vissza kérte a gyürüjét, hogy mindenki a magájét megtartja.
ha nem tudtok megegyezni csúnyán sokba fog kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!