Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akik a válás során elvesztetté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik a válás során elvesztették a lakásukat, házukat, mihez kezdtetek?

Figyelt kérdés

Akik elváltak, és nem nekik ítélték meg a lakást, a házat, és ezáltal elvesztették az otthonukat, sikerült-e újból saját lakáshoz jutniuk, vagy maradt az albérletezés.

Mert én így jártam, és kaptam némi pénzt, ami önrészre sem elég, és most elég nehezen viselem, hogy nincsen lakásom, amiért annyit dolgoztam és az igényeinknek megfelelően lett kialakitva. Persze a jó oldala az, hogy most így nincs hiteltartozásom.

2009. okt. 25. 21:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
igy igaz a lakotarsazas es az albi kulfoldon teljesen elfogadott dolog. sot van olyan aki soha nem fog onallo lakassal rendelkezni. nekem a parom is alberletezett sot meg lakotarsa is volt mig meg nem ismerkedett velem. en hoztam az otthoni geneket es ahogy tudtam vettem egy hazat. persze itt is a banke a haz nem az enyem amig ki nincs fizetve... szerintem ne erezd magad rosszul h most albiban laksz. tudom h milyen nehez sajatbol vki maseba menni. az egyik hozzaszolo irta h lehetosegkepp a kulfoldon valo dolgozast es osszegyujteni annyit h otthon lakast vegyel.
2009. okt. 28. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!